Clubul LEGO Star Wars
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: Clubul LEGO Star Wars
Pai vreau flat bed truckul dar poate cumpar toate de la SW 2012 ... doar ca acuma pun ceva bani pentru un cadru full de bicicleta roflol
- razvan98bobi
- gură spartă

Da, e buna ideea cu stransul banilor.
Eu vreau sa imi iau leptop.
-
HighTp3
- guraliv

am pus poze cu the battle of naboo vedeti daca va place toate piesele sunt originale
doar 90 lei 
- razvan98bobi
- gură spartă

Aseara a mai fost un film din Saga,Atacul Clonelor.Care sunt seturile voastre preferate din Episodul II?(apropo Natalie Portman arata super!!!
).
Si daca tot e vorba de ea,am auzit ca cei de la Lego ar vrea s-o faca pe Queen Amidala ca mini figurina.
Si daca tot e vorba de ea,am auzit ca cei de la Lego ar vrea s-o faca pe Queen Amidala ca mini figurina.
-
devoratorul
- gură spartă

este deja minifigurina...apare anul asta
+mai este varianta ei din arena in haine de rebel.
http://lego.wikia.com/wiki/Padm%C3%A9_Naberrie
http://lego.wikia.com/wiki/Padm%C3%A9_Naberrie
- razvan98bobi
- gură spartă

Stiu.Dar eu ma refeream la Queen Amidala cu haine rosii,de regina.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
seturi:gunship, dropship(fara AT-OT), at-te, droid "battle pack" (hailfire+spider+B2+B1)razvan98bobi scrie:Aseara a mai fost un film din Saga,Atacul Clonelor.Care sunt seturile voastre preferate din Episodul II?(apropo Natalie Portman arata super!!!![]()
![]()
![]()
).
despre natalie portman: indeed, my young friend!
Ultima oară modificat Dum, 29 Ianuarie '12, ora 08:58 de către lapsanszkitamas, modificat 1 dată în total.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Gunship ! Gunship ! Gunship !
Este una din cele mai tari seturi
Dar cred ca apare in film drop ship-ul cu ceva walker cu 8 picioare dintr-un set exclusiv si ala e fain ... si AT-TA
De la droizi spider droidul,am batut cativa intr-un joc SE roflol
Este una din cele mai tari seturi
Dar cred ca apare in film drop ship-ul cu ceva walker cu 8 picioare dintr-un set exclusiv si ala e fain ... si AT-TA
De la droizi spider droidul,am batut cativa intr-un joc SE roflol
- razvan98bobi
- gură spartă

Si mie imi place Gunship-ul si Walker-ul cu multe picioare.Imi mai place si Geonosian Starship.
Clonele din Ep. 2 sunt cele mai tari
.
Clonele din Ep. 2 sunt cele mai tari
- cristian333
- gură spartă

Mie imi place Gunship-ul si Turbo Tank-ul, iar la CIS imi place AAT si Vulture Droid
P.S. Da, "Padmé" arata grozav...
P.S. Da, "Padmé" arata grozav...
LEGO System Master!
- razvan98bobi
- gură spartă

Si Bounty Hunter Pursuit e un set tare,fiindca ii are pe Anakin,Kenoby si Zam Wesell.
P.S. Cred ca Natalie avea putin peste majorat cad a fost facut filmul din 1999.
P.S. Cred ca Natalie avea putin peste majorat cad a fost facut filmul din 1999.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
turbotank: episode 3 (battle of kashyyyk)Turbo Tank-ul, iar la CIS imi place AAT
AAT: episode 1 (battle of grassy plain)
- cristian333
- gură spartă

oooh... pai credeam ca merg si cele din CW... atunci 7661 - Jedi Starfighter™ with Hyperdrive Booster Ring si 7133 - Bounty Hunter Pursuit sau 7143 - Jedi Starfighter™
P.S. Vedeti ce face CW? Isi bate joc de episoade roflol
P.S. Vedeti ce face CW? Isi bate joc de episoade roflol
LEGO System Master!
- razvan98bobi
- gură spartă

Eu nu as critica asa de tare Clone Wars.Serialul asta face legatura intre Ep.2 sI Ep. 3.Si sunt multe lucruri interesante intamplate intre cele 2 episoade(schimbarea armurii clonelor e una,designul navelor e diferit,apar wokiee).Iata pana unde duce imaginatia celui mai bun regizor din istorie: George Lucas.
De abia astept ultimul episod din CW:cu siguranta o sa fie cu rapirea cancelarului de catre Dooku,iar la finalul episodului,Anakin o sa isi ia la revedere de la Padme si pleaca in Batalia de deasupra Corusscantului.Si de aici stim cu totii ce s-a intamplat.
Cat despre seturile Lego din CW,da...lasa de dorit(adica mult mai tare e clone turbo tankul din Ep.3)
Cat despre George Lucas cred,daca n-o avea probleme de sanatate,c-o sa faca serialul cu evenimentele dintre Ep. 3 si Ep. 4(acolo chiar o sa fie ceva suuuper tare).Sau inainte de Ep. 1 sunt povesti tari(controlul Sith asupra Galaxiei si lupta Jedi-iilor impotriva acestora).
De abia astept ultimul episod din CW:cu siguranta o sa fie cu rapirea cancelarului de catre Dooku,iar la finalul episodului,Anakin o sa isi ia la revedere de la Padme si pleaca in Batalia de deasupra Corusscantului.Si de aici stim cu totii ce s-a intamplat.
Cat despre seturile Lego din CW,da...lasa de dorit(adica mult mai tare e clone turbo tankul din Ep.3)
Cat despre George Lucas cred,daca n-o avea probleme de sanatate,c-o sa faca serialul cu evenimentele dintre Ep. 3 si Ep. 4(acolo chiar o sa fie ceva suuuper tare).Sau inainte de Ep. 1 sunt povesti tari(controlul Sith asupra Galaxiei si lupta Jedi-iilor impotriva acestora).
-
HighTp3
- guraliv

Eu vreau sa le vad pe toate chiar daca stiu cat de cat. Pacat ca la protv dau din sapt in sapt...cum ai zis si tu bobi cam asa sar intampla... anakin pleaca si atunci "moare" dar vinne imparatul si bla bla bla dark vader bla bla si dupa aceea incepe povestea luke... dak am inteles bine filmul cam asa ar fi.... tot nu pot sa cred cat de mic era anakin(dark vader) si acum....e rau(mai incolo)