Va salut si va urez succes la MOC-URI
Cu drag, DINU

Ai o prietenă care nu ştie că e prietena ta.dinutzu scrie:Ah, primul meu topic facut aici. Ce vremuri. Multumesc de intampinare si da, ma pricep foarte bine la technic...
P.S Am o prietena roflol Dar nu ma joc jocuri, aici e casa mea.

eu am alte motive (I want Freedom!!!!!!! roflol )...stiti ce a zis Tudor? Ca el nu se casatoreste ca sa nu il prinda nimeni avand aventuri cu altcineva. roflol roflol
Eu măcar recunosc că sunt forevăr ăloun, nu ca tine atunci când îi povestem Andreei de jurnalul tău şi mă trăgeai de lângă ea. roflol rofloldinutzu scrie:Of tudorel, ce ma enervezi cand aduci discutii off topic mai ales legate de mine sau orice altceva.
P.S Eu am o prietena care stie ca e prietena mea. Nu ca tine roflol. Apropo, stiti ce a zis Tudor? Ca el nu se casatoreste ca sa nu il prinda nimeni avand aventuri cu altcineva. roflol roflol

" forevăr ăloun"- nu prea le ai cu engleza, nu? roflol eu fac engleza de la 4 ani!Tudorrrr scrie:Eu măcar recunosc că sunt forevăr ăloun, nu ca tine atunci când îi povestem Andreei de jurnalul tău şi mă trăgeai de lângă ea. roflol rofloldinutzu scrie:Of tudorel, ce ma enervezi cand aduci discutii off topic mai ales legate de mine sau orice altceva.
P.S Eu am o prietena care stie ca e prietena mea. Nu ca tine roflol. Apropo, stiti ce a zis Tudor? Ca el nu se casatoreste ca sa nu il prinda nimeni avand aventuri cu altcineva. roflol roflol

Noi nu ne certăm niciodată. Doar discutăm. roflolN33 scrie:"forevăr ăloun" cred ca este un nou trend sau cum se numesc chestiile alea ...
Au inventat o noua limba englezo-mana cum au inventat si astia de aici hun-glish roflol si cum am inventat eu magyo-mana roflol roflol roflol
Dar Dinu ai Tudor nu ati vrea sa incetati cu cearta voastra despre cine are prietena relala sau imaginara ...
Nu conteaza cine se va insura sa nu e treaba lor ...

dinutzu: -Alo, mama lui Tudorel? Tudorel sta pe forumul ...P.P.S Mama ia spus de forum mamei lui roflol