Spitalul Friends - Mașina Medicului

Scrie răspuns
lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Spitalul Friends - Mașina Medicului

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 05 Aprilie '23, ora 21:00

Primul MOCuleț pentru proiectul Friends Hospital, ca parte a orășelului.

Practic e un amalgam de teme și idei. Adică e o mașină sport similar cu seria Speed Champions însă fără a imita vreun vehicul anume sau scara aproximativă. Schema de culori este bazată pe mai multe seturi Friends, inclusiv spitalul, iar minifigurina este Dr Maria. Dar rolul vehiculului, și anume mașina de intervenție a medicului, se potrivește cu tema mea de pompieri CITY. Per total, e o struțocămilă de care sunt foarte mândru. Anumite piese le-aș schimba pe variante transparente, însă nu le am pe stoc (dacă există, în primul rând)
Pozele nu sunt cele mai recente, deja am aplicat mici modificări și îmbunătățiri.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Comparație cu Skyline
Imagine

Spor la MOCuit
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

chyck
gură spartă
gură spartă

Re: Spitalul Friends - Mașina Medicului

Mesaj de chyck » Sâm, 08 Aprilie '23, ora 14:27

E haioasa ''strutzocamila''ta !Intr-adevar nu exista piese transparente pentru partea din spate a parbrizului/lunetei (asa cum ai facut-o) dar poti inlocui /face macar o parte de geam lateral cu alte piese transparente si doar pe deasupra(partea curba) din piese mate. :anim-smile: ...

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 10 Aprilie '23, ora 11:54

Multumesc! Da, acolo e una din zonele de care nu sunt complet multumit. Pe de alta parte, fiind un vehicul de interventie, se poate explica lipsa geamurilor de modificarile facute vehiculului. Nici parbrizul nu e cel mai ideal, dar imi place ca ii da masinii un "gust" de LeMans racer.
Mai nemultumit sunt de faruri si semnalizare, acolo simt ca ar fi mai placut ochilor cu variantele transparente ale pieselor. De exemplu sfertul de placa neteda 1x1 nu exista in portocaliu transparent, iar panta curbata 1x2 nu exista deloc in nicio culoare transparenta.

Cum se mai tot aduna piese in modele si culori noi, intentionez sa imbunatatesc masina
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

chyck
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chyck » Lun, 10 Aprilie '23, ora 15:30

Spor la construit ! Acu' vrei tu sa fie ''masina de interventie a medicului''.(?!)..foarte frumos !-...Poate faci rost de un stetoscop pentru medic (exista pe undeva in seria Friends)..