Ahoy!

Scrie răspuns
paolosmall
tăcut
tăcut
Judet: Cluj

Ahoy!

Mesaj de paolosmall » Sâm, 07 Martie '20, ora 16:35

Salutare!
Sunt Paul, din Cluj-Napoca, am aproape 40 de ani si pot sa zic ca sunt pasionat de Lego "prin asociere" :), mai exact prin fiul meu, Eric, de 7 ani. Primul meu set de Lego a fost o bijuterie de 8420-1, Technic Street Bike, pe care l-am ignorat cu brio o vreme fara sa inteleg ce minune am primit cadou.
Odata ce a ajuns si juniorul pe la vre-o 3-4 ani, l-am "initiat" in Lego si de atunci am prins si eu drag de ele, iar acum, ne "dau afara din casa" astea: https://brickset.com/sets/ownedby-PaulD.
Ultima "distractie" e colectia de minifigures, si, cu asta, vine si posesia de dubluri, pe care, cu drag, le-as schimba cu alti posesori de astfel de pasiuni.

Ma bucur sa va cunosc si sper sa interactionam!

Paul.

chyck
gură spartă
gură spartă

Re: Ahoy!

Mesaj de chyck » Sâm, 07 Martie '20, ora 19:18

Bine ati venit !

Homersapien
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Homersapien » Sâm, 07 Martie '20, ora 22:49

Bine ai venit Paul din Cluj-Napoca, te asteptam demult. Suntem si in Cluj o gasca de AFOL dornici sa mai cunosteam lume noua. Aveti o colectie pe cinste. Si noi suntem aproape de 40 cu kinderi pe care ii folosim ca scut in fata cumparaturilor Lego :).
Sper sa te simti bine pe aici si de ce nu poate si iesim la o poveste.
Spor la construit

paolosmall
tăcut
tăcut
Judet: Cluj

Mesaj de paolosmall » Lun, 09 Martie '20, ora 10:57

Multumesc pentru primirea calduroasa :)
Mi-a placut in mod deosebit "kinderi pe care ii folosim ca scut in fata cumparaturilor Lego" ... ma identific :D