Salutare!
Sunt Paul, din Cluj-Napoca, am aproape 40 de ani si pot sa zic ca sunt pasionat de Lego "prin asociere" :), mai exact prin fiul meu, Eric, de 7 ani. Primul meu set de Lego a fost o bijuterie de 8420-1, Technic Street Bike, pe care l-am ignorat cu brio o vreme fara sa inteleg ce minune am primit cadou.
Odata ce a ajuns si juniorul pe la vre-o 3-4 ani, l-am "initiat" in Lego si de atunci am prins si eu drag de ele, iar acum, ne "dau afara din casa" astea: https://brickset.com/sets/ownedby-PaulD.
Ultima "distractie" e colectia de minifigures, si, cu asta, vine si posesia de dubluri, pe care, cu drag, le-as schimba cu alti posesori de astfel de pasiuni.
Ma bucur sa va cunosc si sper sa interactionam!
Paul.
Ahoy!
- paolosmall
- tăcut

- Judet: Cluj
- Homersapien
- gură spartă

Re: Ahoy!
Bine ai venit Paul din Cluj-Napoca, te asteptam demult. Suntem si in Cluj o gasca de AFOL dornici sa mai cunosteam lume noua. Aveti o colectie pe cinste. Si noi suntem aproape de 40 cu kinderi pe care ii folosim ca scut in fata cumparaturilor Lego
.
Sper sa te simti bine pe aici si de ce nu poate si iesim la o poveste.
Spor la construit
Sper sa te simti bine pe aici si de ce nu poate si iesim la o poveste.
Spor la construit
- paolosmall
- tăcut

- Judet: Cluj
Re: Ahoy!
Multumesc pentru primirea calduroasa 
Mi-a placut in mod deosebit "kinderi pe care ii folosim ca scut in fata cumparaturilor Lego" ... ma identific
Mi-a placut in mod deosebit "kinderi pe care ii folosim ca scut in fata cumparaturilor Lego" ... ma identific