Nu stiu daca se poate numi MOC deoarece am modificat un set LEGO 42065, este mai degraba un mod "work in progress"
Ce este diferit: cadrul, 2 motoare XL, suspensii, dar vor urma si alte modificari pe care le voi posta la timpul respectiv
unde minune ai ascuns alea doua XLuri .
E un pic mult prea mult 2 Xl pentru asa senilata, oricum va trebui sa le faci o multiplicare de turatie, ca ai cuplu prea mare pe direct si nu ai nevoie, baga turatie sa sara senilele .
Pai cat mai curand, dar trebuie sa mai cumpar ceva piese si sa finalizez "creatia":)
Ideal ar fi sa reusesc sa fac un subtractor cu un XL si un M pentru directie, dar nu reusesc sa gasesc diferentiale in Romania.
Din cate vad, ai multiplicare de viteza pe senile. E normal ca la o panta sa iti forteze mult rotile in diferential. Personal, am rupt cred ca vreo 10-15 in acest mod. Asta m-a determinat sa redistribui torque-ul pe dif.
urmatorul pas e sa muti bateria cat mai jos, sa ai centrul de greutate cat mai aproape de pamant, pentru stabilitate, si rotile din spate sa fie putin arcuite sa nu te incurce la urcare obstacole.
Da, e versiunea clasica de motorizare pe senilate.
Homersapien are dreptate. Proiecteaza-ti rotile din spate sa nu actioneze ca un carlig. Sau pune doar niste liftarm-uri drepte, eventual cu un panel.
In rest... tine-o tot asa! Adica construieste in continuare! :-)