Bine v-am gasit. Ma numesc Alex, din Cluj Napoca, si pasiunea pt lego a revenit subit acum cateva luni.
De atunci am achizitionat deja: 10252, 42039, 42060, 42084, 42065(azi) si cateva seturi avute din copilarie si regasite pe la parinti, pe care le-am reconstruit (complete, spre surprinderea mea) de dragul vremurilor vechi: 7110, 6537, 6325, 6615, 6425. Pacat de restul, am avut mult mai multe dar le-am dat de mult :)
Recent am luat un 8855 - Prop Plane din 1988 impecabil, fara piese defecte, decolorate ,etc,(cu cutie cu tot, dar nu e intr-o stare prea buna) si sunt pe punctul de a-l restaura complet, mai lipsesc doar cateva piese.
Nu prea m-am axat pe MOCs, imi plac seturile standard si in special cele cu masini. Mai colectionez si machete Porsche 1:18, deci cam costisitoare hobby-urile. :)
O sa vina si pozele probabil intr-un topic separat.
Pana atunci, multumesc si spor la construit!
Salutare
- Matei_B
- gură spartă

- Judet: Iasi
Re: Salutare
Bine ai venit!
- Homersapien
- gură spartă

Salut Alex si bine ai venit.
Cati ani ai?
Suntem cativa din Cluj (inclusiv eu) care mancam Technic.
Cati ani ai?
Bine ai venit!
Multumesc tuturor!

Salut. 31Homersapien scrie: ↑Joi, 28 Iunie '18, ora 09:13Salut Alex si bine ai venit.
Cati ani ai?
- Homersapien
- gură spartă

Perfect, iti las in privat numarul meu si sapt viitoare daca ai chef noi ne intalnim la Varzarie pe la pranz. Suntem toti 30-40 ani. Poate vi la o poveste