In final, am terminat mocul WoW. Din pacate, am renuntat la zeppelinul goblin - le-ar fi trebuit prea multe comenzi, dar cred ca si asa arata destul de bine. Era un efort comun; Bence a creat armele si figurinele, eu am proiectat cladirile, si impreuna le-am construit.
A trebuit sa simplificam cateva detalii - de exemplu, cladirile nu sunt pentagonale, cu numai patratice, dar si asa, unele sunt destul de fragile.
Super ! Mai ales felul in care se vad acoperisurile turnurilor de sus. Trebuie neaparat sa incercati niste poze intr-un parc sau ceva sa le puneti in valoare cu putina vegetatie pe langa.
Multumim! Ne-am straduit; iar intre timp am mai lucrat putin la ei, asa ca o sa incercam inca ceva poze. Cel mai autentic ar fi cu placi de baza bej si maro, cu copaci construiti; dar placi nu avem decat gri si verzi; iar aproape toate piesele maro pe care le avem si ar fi putut folosite pt. trunchiuri sunt deja incorporate in cladiri; dar incercam sa construim ceva.
Azi am mai schimbat putin la acoperise - vizual arata aproape la fel, dar asa sunt mai robuste, si Bence a mai construit inca doua figurine - un orc din figurinele pt. Nexo Knights, si un Demon Hunter; asa ca probalil maine o sa urmeze inca cateva poze.