ikarus scrie:dr-stupid scrie:"destul LEGO"

lol, da, ce-i aia destul LEGO?!
:-s Eu am destul lego... inca o piesa si nu as mai putea respira.
Eu nu ma rusinez sa spun prietenilor, cunoscutilor, colegilor de servici de hobby. Nu sar la ei sa ma laud, dar de obicei daca ma intreaba sau daca se iveste o discutie la care pot adauga subiectul "lego", atunci iese la iveala intunecatul meu secret :twisted: . In 98% din cazuri, reusesc sa impun respect chiar. Iar cei carora le povestesc si le arat poze, ajung sa fie fascinati si sa ma laude. Doar odata pe un forum am primit un raspuns de genul "este penibil sa te joci cu lego la varsta ta" ... ah, forumul cu pricina era unul de star wars ....
Prietena mea e foarte ok cu pasiunea mea, ma incurajeaza sa-mi cheltui banii pe lego, pentru ca stie ca o voi face constiincios (in afara de unele achizitii de pe ebay de + 100 de euro, Ikarus SHHHH). Stie si intelege cand am nevoie sa ma relaxez si sa construiesc, de obicei daca trece mai mult de o luna si nu reusesc sa aloc timp hobby-ului, devin stresat :lol: . Mama mea e la fel. Dupa ce am castigat cateva concursuri, si-a dat seama ca nu e o faza dubioasa prin care trec. Tatal meu la inceput ma lua peste picior, acuma se lauda la cunostinte daca se iveste ocazia.
La faculta am facut cateva proiecte din lego, ca sa demonstrez functionalitatea in cateva modele. Din nou, am avut reactii pozitive. La servici, (lucrez la muzeul de istorie), m-a intrebat directorul cu ce imi petrec timpul liber.... nu stia ce-i aia "lego".
Nu va fie rusine, s-ar putea sa aveti mai multe de castigat recunoscand ca va jucati cu lego.