MSHS-01 - Modular scuba hard suit

Scrie răspuns
CarGuy97RO
tăcut
tăcut

MSHS-01 - Modular scuba hard suit

Mesaj de CarGuy97RO » Lun, 08 August '11, ora 18:30

Ultimul meu MOC. L-am creat dintrun singur set din seria Atlantis. Este modular avand trei moduri:

-Primul, si cel principal este Hard suit mode
[flickr]6022345064[/flickr]

-Al doilea este Speed mode
[flickr]6022343758[/flickr]

-Ultimul, dar nu cel din urma este Long distance mod
[flickr]6022346020[/flickr]

Sper sa va placa. Astept critici si sfaturi constructive. Multumesc
Bafta la construit. :D :)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: MSHS-01 - Modular scuba hard suit

Mesaj de N33 » Lun, 08 August '11, ora 19:17

Binisor ce sa spun roflol
Cel mai mult imi place prima versiune aia a iesit cel mai bine ... dar nu are brate sau nu vad eu ?
Al doilea este asa ... micut si ... cam aiurea ...si fara picioare roflol nu imi place cum arata ...
Al treilea vad ca este Hard suit transformat ... cu picioarele drepte ... dar e mai fain decat versiunea a 2-a.
Detalile sunt bune,ai folosit piesele bine ! Este o idee interesanta ! Imi placeau "Transformeri" din LEGO !
Ce nu este bine pt Minifig ... cand este in modul hard suit ... nu sta drept minifigul ... si il va durea spatele roflol
Totus merti un BRAVO ! :)

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Lun, 08 August '11, ora 20:58

@N33: cum spunea CarGuy97RO, e modular, nu "transformabil"

@CarGuy97RO: frumos, imi place, mai ales ca-i facut dintr-un singur set. Dar diferenta intre modul 1 si 3 e foarte mica. Daca nu ma insel, practic picioarele sunt apropiate si atat. Cred ca puteai sa te folosesti de "gambe", sa dezvolti modul 3 putin altfel. Apoi puteai folosi harpoanele alea in bot, cum sunt la avioane antenele. Avand 2, daca le prindeai in partea lunga, simetric, manerele ar fi putut fi aripioare.

Si pari a fi blocat putin cu scaunul ala. Te-ai gandit sa-l intorci si sa-l folosesti asa intr-un mod? ;)

Apoi incearca sa fotografiezi cu mai multa lumina. Toate pozele au o patina portocalie.

Cum spuneam, e fain :D
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Lun, 08 August '11, ora 23:44

@Ikarus: Din modul 1 nu se transforma in modul 2 sau 3 ? Sau se dezface ca in filmele LEGO ?
Eu credeam daca este "modular" aia inseamna 3 in 1 sau cum sunt LEGO creator ... sau ma insel ... asta isi apropie picioarele si e de distanta lunga ... isi da picioarele jos si este in modul rapid ...

@Toti:Ziceti daca nu am inteles ceva bine !

Apropo acuma am observat ca "picioarele alea de broasca" in primul mod nu il incetinesc daca stau vertical ?