Semi trailer

Scrie răspuns
N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Semi trailer

Mesaj de N33 » Sâm, 23 Iulie '11, ora 00:23

Salutare
Azi va prezint TIR-ul pe care l-am construit !!!
Dupa parerea mea arata bine chair daca nu am avut toate piesele necesare.Voi ce parere aveti ?
Acest TIR (ii spun TIR ca sa intelegeti ... normal TIR inseamna Transport International Roman) are detalii chair bune,l-am construit cu sideways build sau construit invers (teava de esapament). I-am facut si interiorul,are acoperis usor detasabil,poate transporta aproape orice vehicul ... (sa nu va ganditi ca poate transporta un airbus A380 roflol ).Aceasta creatie s-a nascut din imaginatia mea nu este dupa un model propriu ... de aia poate are cateva defecte sau parti inlogice ..

Accespt orice sfat,cu cat mai multe cu ata mai bine,ma gandeam sa-l reconstruiesc ... dar mai incolo dupa ce am mai multe piese.

http://www.flickr.com/photos/61922194@N ... hotostream

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: Semi trailer

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 23 Iulie '11, ora 23:01

pentru primul camion..e foarte bun...mai lucreaza la gaurile de sobolan de sub cabina
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 24 Iulie '11, ora 12:56

Salut. E foarte bun, ce mai! :D Ai folosit si tehnici de constructie, si arata chiar foarte bine, bravo! ;) Imi place platforma de urcare/coborare de la remorca! Plus ca stii si celelalte comentarii ale mele roflol .

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Lun, 25 Iulie '11, ora 00:47

Nu-i rau, dar vad ca duci lipsa de piese ... ar fi bine atunci sa le pui macar pe alea care le ai, impreuna. Ma refer la piesele gri de pe camion si trailer. trailerul putea fi linistit doar alb.

Lafel si tevile de esapament, de ce se alterneaza griurile. 2 griu inchis, 2 deschis, as fi inteles ca sus e alt metal; invers, putea fi murdar de la fum.

Rotile sunt cam mici, asa ca ar ajuta daca camionul ar fi mai scurt, sa nu para asa disproportionat. Poti scoate 1 stud lungime din cabina si tot atat dintre rotile din spate. Si poti lasa inca un stud spatiu deasupra de roti.

Garda la sol e cam mica, ai dus piesele pana aproape jos de tot, ceea ce e foarte fain. Sunt curios cum ar arata daca pe toata lungimea camionului ar fi asa, cu detalii (gen tanc), sa nu arate ca o caramida. Semnalizatorul de pe bot, l-as fi pus mai jos, sa nu concureze cu farurile.

Si incearca poze fara blitz. Daca n-ai destula lumina, du-te pe balcon / in curte :)

Tine-o tot asa ca e bine! :D
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Lun, 25 Iulie '11, ora 22:32

Am modificat ... il voi fotografia din nou si il pun ... poate maine :)
Am mai adaugat o culoare la cabina ... culoarea rosie ... dar cred ca arata bine,trailerul nu l-am putut face 100% alb ... nu am piese dar l-am echilibrat un pic.
Nu l-am putut face tank roflol
am astupat gaurile de sobolan !
Oricum multumesc pt idei arata mai bine asa !

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mar, 26 Iulie '11, ora 23:09