Galeria de arta (Castelul Phoenix)
Galeria de arta (Castelul Phoenix)
Cred ca nu ma hotaram ce "capodopere renascentiste" sa expun in galerie sau pe care sa tin ascunse...de-am intarziat atat !
- talex
- gură spartă

Re: Galeria de arta (Castelul Phoenix)
Foarte faine ramele! 
Tu acum faci fiecare etaj in parte dupa care le vei suprapune intr-o lucrare finala? Sau sunt MOC-uri independente?
Tu acum faci fiecare etaj in parte dupa care le vei suprapune intr-o lucrare finala? Sau sunt MOC-uri independente?
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Cred ca le suprapune. Dar ca sa se vada interiorul cand vrei, ar fi fain un sistem de cilindri pneumatici care sa desparta etajele cand vrei sa arunci o privire... e? fantezie curata! 
Poate ma ajuta "tehnicul" cu cilindrii aceia.iuliand scrie:Cred ca le suprapune. Dar ca sa se vada interiorul cand vrei, ar fi fain un sistem de cilindri pneumatici care sa desparta etajele cand vrei sa arunci o privire... e? fantezie curata!
Practic le suprapun -dar la fel de bine fiecare etaj mobilat poate fi considerat un MOC independent de celelalte astfel incat, castelul intreg - la final NU va fi un MOC...dar nu hotarasc eu (desi eu asa mi-as dori ) Daca ai construi un cartier din mai multe case-fiecare cu sute de piese -cum ai considera-fiecare casa un MOC sau tot cartierul un MOC ?talex scrie:Foarte faine ramele!
Ultima oară modificat Mar, 01 Martie '16, ora 00:29 de către chyck, modificat de 3 ori în total.
- talex
- gură spartă

Deci suprapus, sunt curios cum va arata final
Legat de cartier cred ca ambele, nu? Ai casele individuale, dar si cartierul ca un rezultat final.
Legat de cartier cred ca ambele, nu? Ai casele individuale, dar si cartierul ca un rezultat final.
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
Chestia cu "ambele" e cam.....asa si asa ca de fapt muncesti doar o data pentru fiecare casa !....aranjamentul final e nimica toata pe langa restul munciitalex scrie:Deci suprapus, sunt curios cum va arata final![]()
foarte frumos. felicitari. imi place imaginea de sus a intregii galerii.