Instructiuni MOC-uri

Scrie răspuns

david03
guraliv
guraliv

Re: Instructiuni MOC-uri

Mesaj de david03 » Dum, 10 Ianuarie '16, ora 09:20

Foarte tare.Mersi Bricky ca ni le-ai arătat si noua.Ar fi tare daca am face si noi instrucțiuni la unele MOC-uri.
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!! :D

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 10 Ianuarie '16, ora 12:36

Ideea cu baseplaturile e fenomenala. De am avea piese destule ne-am putea face layouturi superbe. Adica baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata". Si containerele sunt frumoase. Multumim Bricky :D
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Dum, 10 Ianuarie '16, ora 22:22

lapsanszkitamas scrie:baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata"
adica gropi, canale descoperite, santuri sapate pt diferite lucrari (si oameni cazuti in ele), pt mai multa autenticitate romaneasca ?

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Dum, 10 Ianuarie '16, ora 22:37

Da, faina ideea cu moduverse. Pacat ca intra cam multe piese la alcatuirea lor. Astea ar fi bune pentru un lugbulk pe viitor: Zice fiecare cate baze vrea si din ce fel, se face un total la comun si sigur ne da sub 80 de tipuri de piese, inca cu loc de alte piese. Totul e sa ne punem toti de acord ca vrem sa trecem la baze standard... :)

geosh21
gură spartă
gură spartă
Judet: Timis

Mesaj de geosh21 » Lun, 11 Ianuarie '16, ora 09:38

lapsanszkitamas scrie:Ideea cu baseplaturile e fenomenala. De am avea piese destule ne-am putea face layouturi superbe. Adica baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata".
Acelasi lucru l-am facut si eu cand am inceput baza lucrarii pentru Winter Tale. Doar ca nu am adaugat piese pentru interconectibilitate, pentru ca nu avea inca sens in cazul meu. Se pare ca nu sunt singurul care s-a gandit la asta :)