Se pare ca din pacate ai avut dreptate, e dereglatiuliand scrie:Pe scurt eu am luat de curand de pe bricklink un speed computer si s-a dovedit a fi defect pt ca nu indica bine turatia. Conectat la un motor PF M care teoretic are 405 rpm el imi arata valori oscilante aiurea intre 600 si 1200 (uneori si mai mult). Din fericire vanzatorul a fost intelegator si mi-a dat refund.
Acum nu mai am curajul sa comand altul pentru ca fiind un produs vechi este posibil sa prezinte foarte frecvent probleme de "batranete"...
Daca ai timp fa te rog o proba cu el conectat la un PF M si spune-mi ce rpm iti indica si daca indicatia este stabila.
Inca unul printre voi
-
dan.gheorghiu
- tăcut

Re: Inca unul printre voi
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
E, "bun"... mersi.
Acum m-am linistit. Nu mai vreau speed computer.
Acum m-am linistit. Nu mai vreau speed computer.
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Bine ai venit !!! Se pare ca deja ti-am facut un cadou chiar inainte sa te salut de bun venit. Axul alb e pe drum. Asta iti arata ca ne ajutam mult intre noi pe aici.
Felix
Felix
-
dan.gheorghiu
- tăcut

Va multumesc frumos, de apreciat gestul dumneavoastra...Felix Mezei scrie:Bine ai venit !!! Se pare ca deja ti-am facut un cadou chiar inainte sa te salut de bun venit. Axul alb e pe drum. Asta iti arata ca ne ajutam mult intre noi pe aici.
Felix
- Felix Mezei
- gură spartă

Corect se scrie "gestul tau", ca sunt un copil de doar 40 de ani si nu as vrea sa ma imbatraneasca nimeni, cu atat mai putin un coleg de forum

- furnica98
- guraliv

bun venit si spor la lucru