10244 - Fairground Mixer

mrdc
gură spartă
gură spartă

10244 - Fairground Mixer

Mesaj de mrdc » Lun, 12 Mai '14, ora 20:13

Un nou set din serie "Lego exclusive" ce va apare in aceasta vara:

Imagine

http://brickset.com/sets/10244-1/Fairground-Mixer

E interesant ca intreaga instalatie se strange intr-un singur camion. De asemenea poate fi motorizat cu Power Functions.

Ce parere aveti? E cam 'colorat' pentru gustul meu...

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: 10244 - Fairground Mixer

Mesaj de iuliand » Lun, 12 Mai '14, ora 23:05

Mie imi place. Este un set deosebit prin tema abordata. Pentru cine are deja un city cu de toate, adaugarea unui parc de distractii este un next step foarte interesant. Daca nu ar costa o caruta de bani chiar as fi tentat sa-l iau, dar totusi ratiunea imi aduce aminte ca momentan am alte priorotati in lumea lego.

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Mar, 13 Mai '14, ora 11:47

L-as lua daca as avea bani... insa e "prea colorat" si nu cred ca se potriveste in City-ul meu....

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mar, 13 Mai '14, ora 12:10

E o chestie dintr-un parc de distractii, cum ar trebui sa fie, un gri sobru? :))

FreeK
gură spartă
gură spartă

Mesaj de FreeK » Mar, 13 Mai '14, ora 17:34

Mie imi place foarte mult, in sfarsit a scos si Lego ceva mai ... original. Sunt curios cat o sa coste.

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mar, 13 Mai '14, ora 17:46

FreeK scrie:Sunt curios cat o sa coste.
£119.99 / US$149.99 / €129.99

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mar, 13 Mai '14, ora 17:47

E scump rau pentru ce ofera, 130e e retailul pentru europa.

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Vin, 16 Mai '14, ora 10:21

Hehe, dupa ce am vazut review-ul de la JANGBRiCKS am ajuns sa mi-l doresc. Daca o sa am ocazia sa-l iau la un pret decent il voi cumpara. Imi place mult si cred ca o sa fie foarte funny si pentru copii.

Felix Mezei
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de Felix Mezei » Vin, 16 Mai '14, ora 22:58

Intrati pana in 25 Mai pe brickset.com . Trebuie raspuns corect la intrebarea "cine a fost designerul principal al Grand Carousel 2009" si se poate castiga 10244 - Fairground Mixer prin tragerea la sorti a celor ce au raspuns corect .

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Sâm, 17 Mai '14, ora 01:28

Care-i raspunsul?

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Lun, 19 Mai '14, ora 16:27

AlexDesign scrie:Care-i raspunsul?
Singurul loc in care l-am gasit scris negru pe alb (desi aveam o bauiala...): Link

Felix Mezei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Felix Mezei » Mar, 20 Mai '14, ora 02:46

Eu am cautat si am gasit multe referinte , (mi-a luat vreo 2 ore ). Intrebarea avea "main designer" si in mai multe locuri am gasit ca Jamie Berard fiind american a venit cu ideea unui Carusel pt ca traditional americanii sunt innebuniti dupa asa ceva . Dar in echipa a fost cooptat si Steen Sig Andersen .
In final am gasit un forum Lego in care chiar Jamie spunea ceva de genul (poate nu citez exact): "as much as I would like to take credit for Grand Carousel , I have to admit that Steen Sig Andersen is the one who...."

Daca va induc in eroare imi cer scuze dar internetul - din care face parte si acest comment al meu- are un mare grad de dezinformare .
Mi-ar place sa castige cineva de pe la noi .
M-am mai amuzat de desteptii care comentau articolul de pe Brickset in sensul ca e rusinos ca trebuie sa cauti pe Google , ca ar trebui sa-ti dai seama din stilul designerului cine e creatorul . Cred ca ar trebui sa am facultati de specialitate , mii de euro sa cumpar tot si timp pt 2 vieti ca sa pot distinge cine e creatorul dupa stilul creatiei .
Oricum un sfat-idee de bun simt a lansat cineva , sa se scrie pe cutie sau la instructiuni cine e designerul pt a-i fi apreciat talentul in cunostinta de cauza .
Setul Grand C. l-am vazut doar la expozitia celor de la Brickenburg cand au expus in Baia Mare.
Succes !

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Mesaj de braker23 » Mar, 20 Mai '14, ora 08:57

Am cautat si eu, acum vreo 2 zile, si am gasit un forum unde scria clar ca Steen Sig Andersen era designer-ul principal, Jamie era doar parte din echipa, impreuna cu altii.
Multa bafta fratilor!

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Mar, 20 Mai '14, ora 16:04

Mda, am gasit si eu referinta acum.
Inseamna ca am fost indus in eroare de ce am gasit mai devreme si am raspuns gresit. Asta e, oricum sansele de castig erau subtiri.

Pacat totusi ca intrebarea pusa de brickset, mie personal, mi se pare foarte dificila cu toate ca ei pretind ca este simpla.
Avand in vedere ca la un set participa o echipa de designeri si doar unul din ei este designerul principal, iar informatia nu este facuta public la modul oficial de Lego... e clar ca este o intrebare cu raspuns dificil si mai rau de atata are si potentialul de a te induce in eroare.

Felix Mezei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Felix Mezei » Mie, 21 Mai '14, ora 01:04

Mi s-a parut si mie cam complicat . Iar aceasta intrebare nu-i ajuta pe cei care au pus-o . De obicei se pun intrebari usoare care fac reclama cat mai mare firmei sau produsului ,sa ajute pe cat mai multi sa participe si care sa multumeasca participantul , adica sa nu ramana cu un gust amar ca a avut o sansa si nu a raspuns corect .In plus tema intrebarii e anulata ca marketing de faptul ca raspunsul ne face pe noi sa constientizam cine e designerul desi chiar Lego nu-i face publicitate pe cutie , instructiuni sau site . Sa fim nevoiti sa cautam noi si sa gasim pe un forum care e ceva discutie intr-un cadru restrans, neoficiala si poate fi chiar neadevarata mi se pare o prostie din partea lor .
Apoi acest premiu prin dificultatea intrebarii poate ajunge la cineva care are banii , posibilitatile sau chiar lucreaza acolo incat poate nu se bucura cum ne-am bucura noi de pe aici .

Hai Iuliand ca daca castig ti-l imprumut 6 luni si ti-l trimit la Constanta sa te joci pe cheltuiala mea . Nu ma doare gura sa promit ca n-am castigat in veci nimic nemuncit din greu .