Vand ! 30221 Polybag
- benny07
- gură spartă

Vand ! 30221 Polybag
Vand 30221 Fire Car nou complet , cu instructiuni si polybag. Pret 20 RON.
37 de piese.1 minifigurina
Poza: http://www.flickr.com/photos/92928609@N ... otostream/
Pentru mai multe poze scrietimi un mesaj privat. Rog seriozitate .
Costurile de transport sunt suportate de cumparator.
37 de piese.1 minifigurina
Poza: http://www.flickr.com/photos/92928609@N ... otostream/
Pentru mai multe poze scrietimi un mesaj privat. Rog seriozitate .
Costurile de transport sunt suportate de cumparator.
Ultima oară modificat Dum, 26 Mai '13, ora 20:49 de către benny07, modificat de 2 ori în total.
Canalul meu : http://www.youtube.com/channel/UCipsL5B ... &flow=grid
Re: Vand ! Minifigurine seria 10si4 +un polybag
Cica preturi corecte... cum sa ceri 15-20 de lei pe figurine din seria 10 pe care le poti cumpara cu 9-10 lei noi, sigilate, din magazin? In maxim o ora se pot pipai toate 16 din colectie.
Acum din pura curiozitate, la ce magazin te referi?
toate magazinele care vand LEGO: Varuna, Clevertoys, Kikostore, Noriel, etc.adn2377 scrie:Acum din pura curiozitate, la ce magazin te referi?
- benny07
- gură spartă

Cine te obliga sa le cumperi tu ? uitate si tu unpic pe bricklink sa vezi preturile.De ce mai comentezi daca nu te intereseaza sa cumperi ? Nu iti place ceva taci.Nu te obliga nimeni sa le cumperi , si tu ce ai castigat cu asta ca ai postat commentu ala ? Vrei sa ai mai multe nmesaje sau ce?R0Sch scrie:Cica preturi corecte... cum sa ceri 15-20 de lei pe figurine din seria 10 pe care le poti cumpara cu 9-10 lei noi, sigilate, din magazin? In maxim o ora se pot pipai toate 16 din colectie.
De la un magazin online mai greut sa pipai pliculetele, iar la Noriel iti doresc mult succes in a gasi seria 10... nu de alta dar nu au si nu se stie cand vor avea. Singurii la care ai o sansa sunt Varuna, care au patru magazine in toata tara...R0Sch scrie:toate magazinele care vand LEGO: Varuna, Clevertoys, Kikostore, Noriel, etc.adn2377 scrie:Acum din pura curiozitate, la ce magazin te referi?
- zozo_danutz
- gură spartă

Salutare...nu va mai contrariati baieti...stricati vanzarea colegului...fiecare poate sa ceara un pret functie de preturile vazute in America...cine nu vrea sa cumpere la pretul asta sa aibe rabdare ca trebuie sa apara acush la preturi ok ...Bafta cu vanzarea! si sper sa nu stearga adn mesajul!
LEGO is fun!
-
gallgeorge
- gură spartă

Re: Vand ! 30221 Polybag
Ai platit in avans?
- benny07
- gură spartă

Ce amuzant e ca gasesti asa oameni care nu au ce face toata ziua numai sa le strice ce pot altora. 1. tu ai cerut de la mine o medusa si dupa nu ai mai raspuns la mesajeagent76484 scrie:am cumparat de la benny07 , nu a ajuns polybagul pe care l-am cumparat , acum nu vreau sa asum cea mai proasta varianta cea in care mi-a dat teapa , poate pachetul s-a pierdut din cauza postei romane , si nici nu vrea sa raspunda la mesaje , daca vreti sa luati de la el nu dati banii pana nu vedeti marfa
2. nu ti-am vandund niciodata ceva
3. nici nu am vorbit cu tine despre vreun polybag
Nu stiu cu te face asta fericit pe tine ... :P dar din partea mea aduna toate minciunile posibile despre mine ca nu ma prea intereseaza eu stiu ca nu am trisat/furat cel de sus stie ca nu am trisat/furat pe nimeni ,eu am constiinta curata in privinta ta.
Lumea asta ma uimeste pe zi ce trece.
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
In speranta de a clarifica situatia cu polybag-ul am verificat in baza de date mesageria privata. Postez public, caci chestiunea a fost adusa la cunostinta tuturor.
Intr-adevar discutia intre benny07 si agent76484 era despre o minifigurina medusa. Conform mesageriei agent a transferat banii si benny07 a cerut adresa de livrare. Din cate am vazut, aici agent a facut o eroare simpla sau phpbb a dat chix. A trimis datele de livrare dar destinatarul era chiar el (fara sa fie altcineva in BCC).
Asta se intampla pe 13 mai si de atunci nu s-a mai conversat. Teoretic, agent76484 a actionat in reacredinta cu acel mesaj, dar nu voi acorda nici un warn, caci presupun ca nici unul nu vroia sa-l deranjeze pe celalalt.
Pe viitor, va rog vorbit si schimbati numere de telefon (preferabil inainte de un transfer monetar).
Intr-adevar discutia intre benny07 si agent76484 era despre o minifigurina medusa. Conform mesageriei agent a transferat banii si benny07 a cerut adresa de livrare. Din cate am vazut, aici agent a facut o eroare simpla sau phpbb a dat chix. A trimis datele de livrare dar destinatarul era chiar el (fara sa fie altcineva in BCC).
Asta se intampla pe 13 mai si de atunci nu s-a mai conversat. Teoretic, agent76484 a actionat in reacredinta cu acel mesaj, dar nu voi acorda nici un warn, caci presupun ca nici unul nu vroia sa-l deranjeze pe celalalt.
Pe viitor, va rog vorbit si schimbati numere de telefon (preferabil inainte de un transfer monetar).
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Imi plac mult rotile alea..