Intalnire ROLUG si LUG Szeged
- vitreolum
- gură spartă

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Re: Intalnire ROLUG si LUG Szeged
Eu ma abonez acasa la Toni, mai aduc vreo 5 ajutoare si stocul. Taraba o deschid in curte sau in fata casei? roflol
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Cam asta ar fi ideea daca vrei sa vinzi roflol dar prima data sa vedem unde avem loc pentru intalnire...
La intalnirile MALUG aveau cateva mese aranjate in rand si acolo puneau piesele/seturile.
La intalnirile MALUG aveau cateva mese aranjate in rand si acolo puneau piesele/seturile.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
lol io zic sa aducem cate un kg de ceapa si un salam/slanina, cumparam paine acolo si gata... nu trebuie sa dam banii pe pizza (care sigur nu e la fel de buna ca cea din mures :P )
si cam cat ar costa acolo la internat? eu as sta o singura noapte, daca gasesc tren cu care sa ajung dimineata devreme/amiaza. daca vin cu 4110 ajung seara la 10 deci imi trebuie cazare pe 2 nopti (pt o singura zi nu ma sinchisesc, ca n-are sens)
si voi la ce dperioada v-ati gandit? evident in vacanta de vara, dar vacanta are 3 luni
si cam cat ar costa acolo la internat? eu as sta o singura noapte, daca gasesc tren cu care sa ajung dimineata devreme/amiaza. daca vin cu 4110 ajung seara la 10 deci imi trebuie cazare pe 2 nopti (pt o singura zi nu ma sinchisesc, ca n-are sens)
si voi la ce dperioada v-ati gandit? evident in vacanta de vara, dar vacanta are 3 luni
- N33
- gură spartă

eu la 22-23 junie...
Tamas,ar fi bine sa vii cu microbusul,oricum nimic nu e sigur pana nu ajung acasa .... mai sunt cam 7 saptamani pana atuncia.
Tamas,daca te rog eu,poti sa vii pentru mai mult timp ? cu vreo 3 zile inainte .. Ca am nevoie de un pic de ajutor...
Tamas,ar fi bine sa vii cu microbusul,oricum nimic nu e sigur pana nu ajung acasa .... mai sunt cam 7 saptamani pana atuncia.
Tamas,daca te rog eu,poti sa vii pentru mai mult timp ? cu vreo 3 zile inainte .. Ca am nevoie de un pic de ajutor...
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Apai stiu si eu... 22-23 iunie ii chiar dupa scoala..plus trebuie sa merg la nunta unor prieteni apropiati
Io zic sa mai vedem cine ce zice, ca daca ma duc 3 zile inainte+vreo 2 pt expo/intalnire mie imi iese deja un sejur ... si daca ma duc cu transportul rutier mi se sparge bugetul.
Mai e timp de gandire si de planuit deci nu-mi fac griji. Sa speram sa ne iese bine
Io zic sa mai vedem cine ce zice, ca daca ma duc 3 zile inainte+vreo 2 pt expo/intalnire mie imi iese deja un sejur ... si daca ma duc cu transportul rutier mi se sparge bugetul.
Mai e timp de gandire si de planuit deci nu-mi fac griji. Sa speram sa ne iese bine
- tonicodrea
- gură spartă

Nici eu nu pot 22-23 iunie! 
- AlexDesign
- gură spartă

De ce nu organizeaza nimeni intalniri dinastea la Bucurest? 
- N33
- gură spartă

CA NIMANUI NU II PASA ! si eu nu STAU LA BUCURESTI ! De aceea
Scuze,sunt stresat,esti nou,nu ma astept sa intelegi....
Au fost intalniri si expouri cand era si Adrian Florea pe aici.... dar acum ... Ma bucur daca voi reusi sa fac intalnirea la Sighet ca lumea,totusi nu au fost intalniri de mult..............
Scuze,sunt stresat,esti nou,nu ma astept sa intelegi....
Au fost intalniri si expouri cand era si Adrian Florea pe aici.... dar acum ... Ma bucur daca voi reusi sa fac intalnirea la Sighet ca lumea,totusi nu au fost intalniri de mult..............
- AlexDesign
- gură spartă

Si ti se pare ca mie imi pasa de Sighetu tau? 
- N33
- gură spartă

Atunci nu veni 
- AlexDesign
- gură spartă

vai ce idee buna.pacat insa ca nu s-a stabilit nimic si ca defapt nici nu stiti sigur daca va avea loc :twisted:N33 scrie:Atunci nu veni
- N33
- gură spartă

Ohhh vad ca acum intelegi ....
Nah asta sa intamplat anul trecut cand am incercat sa fac o intalnire la Bucuresti,exact cum descrii tu.Nimeni nu vroia sa caute un loc,un hotel ieftin,nimic si dupa cum am spus,eu nu stau la Bucuresti si trebuia sa organizez ceva... cam greu,nu crezi ?
Nah asta sa intamplat anul trecut cand am incercat sa fac o intalnire la Bucuresti,exact cum descrii tu.Nimeni nu vroia sa caute un loc,un hotel ieftin,nimic si dupa cum am spus,eu nu stau la Bucuresti si trebuia sa organizez ceva... cam greu,nu crezi ?
- AlexDesign
- gură spartă

sincer nu cred ca e nevoie de asa ceva.sunt destule parcuri in bucuresi si mesele nu sunt o problema fiind ca cei mai multi membri sunt deaci. 
- N33
- gură spartă

Mai gandestete un pic la asta... apoi iti dai seama ca nu e chiar asa simplu si ca nu se poate tine intr-un parc,doar daca este concurs TT (trial truck).
Poate ca sunt multi de acolo,dar ceilalti ? Dorm pe strada,sub pod ?
Gasesti tu raspunsurile,daca te mai gandesti un pic
Poate ca sunt multi de acolo,dar ceilalti ? Dorm pe strada,sub pod ?
Gasesti tu raspunsurile,daca te mai gandesti un pic
- AlexDesign
- gură spartă

am putea face un pic brainstorming,poate fi o intalnire/expo de doar 1 zi