Replacement Parts Service

Scrie răspuns
lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Replacement Parts Service

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 01 Aprilie '13, ora 15:32

undeva s-a mai discutat despre acest subiect dar nu am gasit topicul asa ca am facut unul nou. daca se gaseste topicul original mutarea postarilor este de dorit :D
deci, e valabil acest serviciu pentru RO? si daca da, ce costuri implica? a mai folosit cineva acest serviciu? exista vreo limita de "varsta" pt seturi? vreau sa zic livreaza piese pt seturi de 5-6 ani?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Replacement Parts Service

Mesaj de N33 » Lun, 01 Aprilie '13, ora 17:25

Stai linistit.nu este limita de varsta nimic.trimit peste tot in jur de 4 saptamani ajunge la tn..
Am comandat asa de cateva ori si e gratis.

sstanescu
comunicativ
comunicativ

Mesaj de sstanescu » Lun, 01 Aprilie '13, ora 19:01

Sunt doua situatii:
- piese pierdute, deteriorate la set nou. Aici se livreaza gratis. In general fara intrebari, insa isi rezerva dreptul de a cere dovezi sau de a cere inapoi piesa defecta (logic de altfel, cat in teorie a fost o problema de control de calitate).
- piese pierdute in utilizare (pick a brick). In mod normal e contra cost, insa din nefericire nu se livreaza in Romania (cu fiecare ocazie i-am rugat sa ne includa in lista, de fiecare data mi-au raspuns amabil ca vor escalada si ca vor lua in considerare solicitarea). Aici e in felul urmator: daca le scrii frumos si e vorba de doar cateva piese, in general sunt amabili si te ajuta; daca e vorba de mai multe... bricklink iti e de ajutor sau daca nu rogi un prieten din tarile in care se livreaza...

Succes.

benny07
gură spartă
gură spartă

Mesaj de benny07 » Lun, 01 Aprilie '13, ora 21:11

Eu am patit'o odata si mi'au trimis piesele lipsa din setul nou pe gratis in 2 saptamani .

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 02 Aprilie '13, ora 16:52

eu am cateva piese deteriorate de cativa ani, si ma gandeam ca poate mi le schimba. nu-i mare branza dar ma enerveaza la culme ca am 3 roti, fiindca la a patra janta s-a stricat. la momentul acela inca nu cunosteam comunitatea lego online si nici nu stiam de acest serviciu. si apoi, timp de 2-3 ani piesa a rezistat cumva, desi tot iesea de pe piesa care-l tinea. mai sunt si doua piese care au un snap rupt (1x2 brick w horiz snap; 2x2 tile w vert snap) dar astea nu prea le foloseam
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

benny07
gură spartă
gură spartă

Mesaj de benny07 » Mar, 02 Aprilie '13, ora 17:32

Linistit poti sa le ceri sa'ti trimita piesele de care ai nevoie

sstanescu
comunicativ
comunicativ

Mesaj de sstanescu » Mar, 02 Aprilie '13, ora 19:21

Vorba dulce mult aduce, deci si eu zic ca te vor ajuta. Nu e vorba de milogeala, ci de solicitare de ajutor. Si eu cred ca vei avea o surpriza placuta de la o companie ce inca pune pret pe clienti!