...de ceva timp ma joc Portal si... nu m-am putut abtine sa nu fac si eu un MOC pe tema aceasta.

e o arma/burghiu+casca +catteca round plate-uri. am i right?Portal Gun-ul e tare

Yup I know!tonicodrea scrie:Super tare!Si eu joc,apropo stii ca pe Cuusoo Portal a ajuns la 10.000?Trece de review si ajunge produs,apropo o singura chestie nu imi place,ca inifigurina nu e tan.,in rest super!Ador sentry turret-ul si la fel peretele spart,mai ales usa ,cubul si pad-urile care se misca si Portal Gun-ul e tare,mai ales modul in care ai facut partea din spate dela Gun.THIS MOC IS OVER 9000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roflol
Te referi cumva la skintone ca nu e "fleshie"? Daca da, e din cauza ca nu sunt un fan a celor de acest tip. In mocurile mele o sa vezi numai figurine ce au "pielea" de culoare galbena. O exceptie cred ca o sa o fac la MOC-urile Star Wars daca va fi cazul in viitor.singura chestie nu imi place,ca inifigurina nu e tan.

In ceea ce priveste Portal Gun-ul cam asa este, insa nu stiu ce vrei sa zici prin "burghiu"?lapsanszkitamas scrie:e o arma/burghiu+casca +catteca round plate-uri. am i right?Portal Gun-ul e taresuper mocul, seamana foarte mult cu cel al lui cristi, ceea ce e bine. pentru ambii proprietari

x2

Daca ai ocazia sa il joci o sa te captiveze, este un joc de "puzzle solving", este amuzant si foarte bine gandit.Razvy_cluj_ro scrie:Foarte tare! Nu ma joc acest joc dar pot sa zic ca acest moc e super tare!![]()
![]()
Imi place cum ai facut peretele adin spate si platformele alea!

Multumesc Geo!geo2087 scrie:Wow! Destul de fidel. Imi plac panel-urile si usaau iesit foarte fain

Am planificate si cateva MOCuri Star Wars... cand o sa le fac? nu stiu...tonicodrea scrie:O SA FACI MOC-URI SW?!!!!!?!?!?!?
Nici vorba, poti sa folosesti daca vrei.Te superi daca folosesc stilul de Portal Gun la unele MOC-uri?