Vand LEGO Kingdoms Oferta
Vand LEGO Kingdoms Oferta
Am de vanzare doua seturi Kingdoms ,7952 si 7188 ambele au cutie si au fost montate o singura data
Pret 100 lei pe bucata ,nu se negociaza si nu fac schimb ,seturile sun noi noute
Pret 100 lei pe bucata ,nu se negociaza si nu fac schimb ,seturile sun noi noute
Re: Vand LEGO Kingdoms Oferta
anunt valabil
Si oferta mea de pe PM de acum ceva vreme e valabila 
la 120ti le dau fara figurine
oferta mea ramane - 150 cu tot cu ele...
Poti avea 150 de lei acum, sau inca cinci luni cu ele acasa si pe Okazii. Nu inseamna ca iti urez sa nu le vinzi, dar experienta imi spune ca, desi se poate intampla, e destul de putin probabil.
Poti avea 150 de lei acum, sau inca cinci luni cu ele acasa si pe Okazii. Nu inseamna ca iti urez sa nu le vinzi, dar experienta imi spune ca, desi se poate intampla, e destul de putin probabil.
problema nu este de bani nu stau in 150lei pot sta si 10 luni cu ele ,apropo set-ul trasura regelui se vinde sambata ! deci pasionati de castle sunt ,eu nu fac afacere din asta le-am scos la vanzare pt ca le am dublura nu sa fac afacere tinand cont ca pe net se vind undeva una la 180 lei iar trasura la 250 lei ,100 lei cat am cerut pe un set este super pomana . Mai strange bani si ne mai avzim ca mai am seturi castle de vanzare daca esti interesat si pasionat
bafta
bafta
Sunt interesat dar spre deosebire de tine eu chiar imi doresc sa fac si o afacere, asa incat sunt nevoit sa fiu atent la cat cheltui. Si crede-ma ca stiu bine ce exista pe piata.
Oricum, daca vinzi setul respectiv cu ata mai bine.
Oricum, daca vinzi setul respectiv cu ata mai bine.
scuza -ma ca iti zic nu cauti sa faci afacere cauti pomana si targuiala ,nu prea sti ce este pe piata ca daca ai fii stiut ti-ai fii dat seama ca ce vand eu este la super pret dar orcum ce mai conteaza ca s-au vandut ambele seturi .
Vandute se poate inchide
Multumesc rolug
Vandute se poate inchide
Multumesc rolug