Am primit si un Emerald night de craciun,asa ca am fost foarte fericit
Emerald Night-ul este un set pentru adulti deci are 6,5-8 stud latime (locomotiva) si este foarte detaliata si foarte intereesant construita ! Cel mai mult imi plac culorile alea ... sunt perfecte pentru o locomotiva cu aburi.
Locomotiva si vagonul cu carbune:
[flickr]6589761313[/flickr]
Din exterior arata super ! Din interior ara compplicat
Are 12 roti din care 6 sunt roti mari direct facute pentru acest tren ! In locomotica sunt multe parti aurii de 1x1 stud.In cabina locomotivei este un cuptor,daca vrei sa-l motorizezi din pacate trebuie sa-l scoti.
Rezervorul este rotund,nu ca la celalate cubic ... Cosul de fum este o roata roflol
Cand merge in spate si trece peste un macaz este posbil ca ultimele 2 roti s iasa de pe sine ... asta chiar nu imi place ....
Este destul de greu de pus pe sinr pentru ca primele 4 roti si ultimele 2 nu sunt fixate ,daca ar fi nu ar putea intra in curbe.
Cam tot trenul este plin de abtibilde sau cum zicem noi stickere,asta in face si mai fain !
Vagonul cu carbuni este foarte dragut si bine lucrat.Parca ar fi adevarat ! Asta are 8 roti ,intre roti are ceva ce seamana cu arcuri.In spate are o lampa si o scara ,in fata sunt usile pe care iei carbunele.
Vagonul pentru pasageri:
[flickr]6589759655[/flickr]
Ca si celalalte si asta arata super ! Este doar 6 stud latima dar cui ii pasa... Are usi care se pot deschide,poti sa-i scoti acoperisul.Interiorul este aranjat cu masute,dulapuri,etc ...
Exteriorul este extrem de bine facut ,imi plac la nebunie culorile !
Pe usi este scris "first" dar mai primesti stickere cu "second,third si 1,2,3,4,5,6,7,8,9" ... daca esti un maniac (ca mine
Sine:Nu are sine incluse ...
Din pacate nu este cel mai mare tren dar este cel mai fain tren cu aburi ,recomand tuturor !!!!!!