Salutare! Acest autobuz de familie cu etaj Mercedes Hybrid cu 10 roti este pur si simplu creația mea începută din 2023 pana azi iar aceasta mașină are dimensiuni de 50 cm lungime 14 cm lățime si 16 cm înălțime. Autobuzul are un motor hibrid confectionat din piese Lego ,adică nu are un motor real pentru a funcționa autobuzul singur ,iar el se afla in spatele autobuzului. In fata este un portbagaj destul de mare pentru ca omuleții de Lego sa își pună necesarul pentru drum in el si se deschide ca o capota de la o Dacie 1310 si este cu niște balamale pentru a sta deschis.Autobuzul cântărește 2.5kg si poate prinde viteze dacă o împingi destul de mare. Eu am confectionat-o din piese de diferite culori. Interiorul de la parterul autobuzului este plin de geamuri pentru a ii da un aer modern iar la etaj urci pe o scara si vei vedea ca la etaj nu sunt foarte multe geamuri dar are doua dulapuri ca sa poată sa le deschidă omuleții si sa între aer in autobuz.Astazi 21 Mai 2026 as vrea sa particip la Expoziția rolug din Afi Brasov pentru ca vreau sa arat creația si la alții! Mersi!