Lego 7571 Prince of Persia Lupta cu pumnale The Fight for the Dagger 200lei

Scrie răspuns
danielpetrea
gură spartă
gură spartă
Mesaje: 217
Membru din: Mie, 26 Septembrie '12, ora 11:26
Localitate: Galati
Contact:

Lego 7571 Prince of Persia Lupta cu pumnale The Fight for the Dagger 200lei

Mesaj de danielpetrea » Dum, 12 Ianuarie '20, ora 16:18

Vand setul original Lego 7571 Disney Prince of Persia Lupta cu pumnale The Fight for the Dagger, folosit doar pentru expozitie si ansamblat doar de cateva ori, contine aproape toate piese (lipsesc doar 4 piese nesemnificative, si anume: 4529247 - 3 buc
4578032 - 1 buc).

Am si manualul de instructiuni, fara cutie.

A fost cumparat in anul 2010 din magazin, in prezent este foarte greu de gasit, mai ales in aceasta stare, datorita si pieselor foarte rare, mai ales camila, unica, care se gaseste doar de cumparat doar cu acest set.

Numarul pieselor in cutie: 258 Minifiguri incluse in set: 4 In lupta cu Asoka pentru Pumnalul Timpului din Piata Alamut Dastan a gasit un inamic pe masura ! Oare capacitatile sale de a alerga pe pereti si de a sari din balcon in balcon vor fi de ajuns sa-si invinga inamicul si sa obtina pumnalul ? Fereste-te de capcanele ascunse si de balcoanele care se pot prabusi ! - Include 4 minifiguri: Dastan, Printesa Tamina, Asoka si proprietarul standului din piata ! - Contine camila LEGO, capcane ascunse si balcoane care se prabusesc ! - Urca scarile si lupta pentru Pumnal ! - Camila are inaltimea de 5 cm !

Pretul este fix, nu ma intereseaza schimburi sau negocieri, doar vand.

Prefer predare personala in Galati, cu orice proba, pot expedia Livrare cu Verificare in alte localitati prin FanCourier, Urgent Cargus sau Posta Romana, costa 15 - 25 lei suplimentar sau ofer Transportul Gratuit pentru plata in cont ING / Raiffeisen Bank.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati prin mesaj sau la numarul de telefon 0736152486, multumesc!


Imagine

Imagine
Imagine