Vand sculptura Legeo

Scrie răspuns
jkk1
tăcut
tăcut
Mesaje: 2
Membru din: Vin, 01 Martie '19, ora 05:46
Judet: Bistrita-Nasaud

Vand sculptura Legeo

Mesaj de jkk1 » Vin, 01 Martie '19, ora 06:00

Salut, vând o sculptura lego (incompleta) :(( , realizata din aproximativ 5589 de piese . Aceasta are o greutate de aproximativ 11 kg, o înălțime de 90,7 cm, lungime de 56 si lățime de 36 cm . Din cauza timpului redus pe care il am la dispoziție :(( trebuie sa abandonez acest proiect, cumpărătorului ii rămâne sarcina de a asambla capul sculpturii (se trimit si instrucțiuni in format digital). :anim-smile: Mâinile sunt lipite pentru o mai buna stabilitate. Pret 3500 de lei, Pentru detalii lăsați un mesaj. :anim-smile:


Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

hntrain
guraliv
guraliv
Mesaje: 138
Membru din: Vin, 25 Martie '16, ora 03:09

Re: Vand sculptura Legeo

Mesaj de hntrain » Lun, 18 Martie '19, ora 11:40

Partea de sus nu arata rau (iar posibilele compartimente de la spate pot face constructia chiar interesanta), insa picioarele au cu totul alte proportii decit cele ale minifigurinei LEGO. Ma gindesc ca s-au facut asa cu un anumit motiv?...
Faptul ca unele piese sint lipite va indeparta multa lume. La pretul potrivit, unii ar fi putut lua sculptura in considerare pentru piese; asa, cu ele lipite, acest lucru nu mai este posibil.
In aceste conditii, cred ca un anunt pus pe OLX ar fi mai potrivit. O firma, un restaurant ar putea expune obiectul undeva, in spatiile sale - poate, dupa o oarecare adaptare la specificul activitatii desfasurate.