Cine stie, stie, cine nu, sa nu se bage aiurea in seama
PS: prefer sa intreb inainte, ca stau cu un "Vezon & Fenrakk" de hahau...am si facut un copil intre timp

Multumesc, am mutat.lapsanszkitamas scrie:si de ce nu puteai sa-l postezi la vanzari cumparari? rog un moderator mute topicul la locul potrivit

pentru ca propriu-zis nu vand inca nimic, am pus doar o intrebare ca sa vad daca exista intereslapsanszkitamas scrie:si de ce nu puteai sa-l postezi la vanzari cumparari? rog un moderator mute topicul la locul potrivit

e in stare impecabila, putin prafuit pe alocuriAnathaema scrie:Salut! In ce stare e ? Cam cat ai vrea pe el ?

Nu este corect sa intri pe topicul cuiva care vine un produs si sa pui un link catre un alt magazin. Am eliminat linkul.thedutch21 scrie:E un set rar, intr-adevar, dar se poate si mai ieftin...

nu am zis ca cer 250 eur pe elthedutch21 scrie:E un set rar, intr-adevar, dar se poate si mai ieftin...

adn2377 scrie:Nu este corect sa intri pe topicul cuiva care vine un produs si sa pui un link catre un alt magazin. Am eliminat linkul.thedutch21 scrie:E un set rar, intr-adevar, dar se poate si mai ieftin...
Discutia este foarte in regula atata vreme cat se duce in privat, dar din motive evidente nu e oportun sa fie purtata pe topic. Nu am considerat postarea ca fiind facuta dinadins in acest scop, dar oricum am considerat necesar sa elimin linkul.thedutch21 scrie:adn2377 scrie:Nu este corect sa intri pe topicul cuiva care vine un produs si sa pui un link catre un alt magazin. Am eliminat linkul.thedutch21 scrie:E un set rar, intr-adevar, dar se poate si mai ieftin...
Citind schimbul de mesaje de mai sus, am avut impresia ca nu stie cat sa ceara pe el. Linkul era cu tenta orientativa.
Pe Amazon preturile sunt un pic mai mari, iar produsul era nou, sigilat, ceea ce-i ridica valoarea pt colectionari.