MOCuri terminate dar inca nepostate
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
MOCuri terminate dar inca nepostate
Cred ca multi dintre voi ati facut tot feluri de MOCuri si nu ati avut timp sa le postati.
Aici ar trebui sa scrieti 2 cuvinte dpespre creatii,poate poze de proasta calitate.
Eu am facut cateva masini si camioane faine dar de 2 ani nu le-am putut posta roflol
Am facut camion de mina (Faun k40/40),am facut masinute de oras (asa din cap),am facut in vacanta un tank fainut,cateva camioane ... Am refacut camionul ROMAN... Nici nu mai stiu ce am mai facut roflol
P.S. Sper ca nu este un topic despre asa ceva si da este cel mai potrivit la MOCuri.
Aici ar trebui sa scrieti 2 cuvinte dpespre creatii,poate poze de proasta calitate.
Eu am facut cateva masini si camioane faine dar de 2 ani nu le-am putut posta roflol
Am facut camion de mina (Faun k40/40),am facut masinute de oras (asa din cap),am facut in vacanta un tank fainut,cateva camioane ... Am refacut camionul ROMAN... Nici nu mai stiu ce am mai facut roflol
P.S. Sper ca nu este un topic despre asa ceva si da este cel mai potrivit la MOCuri.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: MOCuri terminate dar inca nepostate
Am facut ceva trial-sasiu ciudat, ceva ochelari din lego, cantar, o arbaleta, cadouri (mari) pt pus sub bradul de Craciun, etc.... O gramada de chestii n-am postat pe aici... poate fiindca am crezut ca nu le va aprecia lumea... sau fiindca nu vor spune nimic, nicio parere, niciun like... roflol
Poze, mai incolo (maine poate ca azi e tarziu)... dar numai daca doriti si aveti chef sa le vedeti
roflol 
Poze, mai incolo (maine poate ca azi e tarziu)... dar numai daca doriti si aveti chef sa le vedeti
-
badgogo
- gură spartă

Dragilor, nu va jenati sa postati mocurile voastre, fie ele bune fie ele rele.
Eu din pacate stau destul de prost cu timpul pentru mocuit, dar citesc cate una alta.
Am observat pe forumul Eurobricks ca lumea posteaza chiar si cele mai nereusite mocuri....LE POSTEAZA!!!!.
Am organizat si concursul "badgogo contest" pentru a va motiva sa mocuiti (nu e cazul lui N33 si a lui Razvy
) si sa postati.
Eu din pacate stau destul de prost cu timpul pentru mocuit, dar citesc cate una alta.
Am observat pe forumul Eurobricks ca lumea posteaza chiar si cele mai nereusite mocuri....LE POSTEAZA!!!!.
Am organizat si concursul "badgogo contest" pentru a va motiva sa mocuiti (nu e cazul lui N33 si a lui Razvy
Ok incep eu
Din pacate timpul e mereu scuza mea pentru a face orice altceva decat MOC-uri , dar cand mai apuc o piesa mai iese cate ceva bun rau...
Din seria NXT un X si 0 sau pe englezeste Tic Tac Toe
http://www.youtube.com/watch?v=9lPz-4W4EJE
Si o sa adaug si un WIP deoarece nu stiu cand sau daca il voi termina
Bumblebee
[flickr]8385913697[/flickr]
Din pacate timpul e mereu scuza mea pentru a face orice altceva decat MOC-uri , dar cand mai apuc o piesa mai iese cate ceva bun rau...
Din seria NXT un X si 0 sau pe englezeste Tic Tac Toe
http://www.youtube.com/watch?v=9lPz-4W4EJE
Si o sa adaug si un WIP deoarece nu stiu cand sau daca il voi termina
Bumblebee
[flickr]8385913697[/flickr]
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

@legowako, robotul ala de x si o e super tare! E complicat proogramul?
Iar capul de bumblebee e
NPUx10
P.S. NPU=Nice Piece Used
Iar capul de bumblebee e
P.S. NPU=Nice Piece Used
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Apai is multe deastea... Cel mai ce e un distrugator (john paul jobnes) pe care lam distrus pt a parficipa la badgovo2. Pama laa urma am intarziat la concurs asa ca am ramas u o diorama aiurea si cu un moc nepostat +mistrari de constiinta pt ca lam dezamagit pe un cileg care face multe pt noi
mai sunt si cateva proiecye ldd incepute in vara care merita un viitor si totusi nu-l au sin lipsa de timp
sper ca dupa ce trece perioada asta mai.grea vpi putea sa le posteZ
scz pt greselile gramaticale. Sumt nevoit sa avriu dw pe telefonul inteligent
mai sunt si cateva proiecye ldd incepute in vara care merita un viitor si totusi nu-l au sin lipsa de timp
sper ca dupa ce trece perioada asta mai.grea vpi putea sa le posteZ
scz pt greselile gramaticale. Sumt nevoit sa avriu dw pe telefonul inteligent
Am modificat un pic B-modelul de la 8109, un Airport Catering Truck. Nu e un MOC in adevaratul sens al cuvantului

Mai multe poze
Am pus un receiver sub capota, sa pot controla cu telecomanda singura functie motorizata, si am indesat si niste lumini acolo. Am modificat un pic si grila radiatorului si zona din spatele cabinei sa arate un pic mai bine (zic eu).
E un camion destul de simplu, nu e prea interesant. M-am gandit sa motorizez vinciul din spate dar nu prea e loc in sasiul ingust pentru alte mecanisme.

Mai multe poze
Am pus un receiver sub capota, sa pot controla cu telecomanda singura functie motorizata, si am indesat si niste lumini acolo. Am modificat un pic si grila radiatorului si zona din spatele cabinei sa arate un pic mai bine (zic eu).
E un camion destul de simplu, nu e prea interesant. M-am gandit sa motorizez vinciul din spate dar nu prea e loc in sasiul ingust pentru alte mecanisme.