Ce sa fac?

Scrie răspuns
geo2087
gură spartă
gură spartă

Ce sa fac?

Mesaj de geo2087 » Vin, 23 Martie '12, ora 19:28

Salutare tuturor.
Nu am mai avut timp de Lego in ultima vreme... am avut niste dificultati de mai multe feluri :(( , dar in sfarsit, am un weekend mai liber si vreau sa mai fac cate ceva pentru mine :D 8)
Ce sa fac? Ce sa construiesc? :p Vreau ceva cu Technic... Daca aveti vreo idee, vreun challenge, dati-mi de veste :)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Ce sa fac?

Mesaj de N33 » Vin, 23 Martie '12, ora 20:11

Pai daca chiar ai destrul timp,poti sa cauti pe net ceva vehicul mai complicat si sa-l faci din Technic.
Poti sa cauti excavatoare sau ceva masina cu brat ... camioane ... gasesti tu ceva ... roflol

dinutu
gură spartă
gură spartă

Re: Ce sa fac?

Mesaj de dinutu » Vin, 23 Martie '12, ora 21:26

Printre planurile mele se afla si un vehicul cu senile. Am vazut pe youtube, dar nu mai stiu unde era... Era un vehicul cu senile care cara un mic Notebook :D Ma gandesc ca ar fi o idee buna si pentru al meu :D Merge si cu tablete sau daca aveti piese, pentru laptopuri mai mari :D Sau daca nu, un simplu vehicul cu senile, cu mai multe demultiplicari pentru a merge mai repede, poate vezi si cum se fac niste suspensii ( eu nu vrea stiu sa explic ) si o sa te distrezi de minune... ;) Din moment ce nu ai prea mult timp liber, nu cred ca ar trebui sa incepi un proiect maiserios, doar asa, o joaca de weekend :D
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!