Clubul LEGO Star Wars

Scrie răspuns
lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: Clubul LEGO Star Wars

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 20 Februarie '12, ora 19:47

razvan98bobi scrie:Fratilor,cred ca nu stiti ce e aia wrestling.......inseamna spectacol,asa cum niciun alt boxer,ufc-ist sau luptator de arte martiale nu stie sa faca. ;) ;) ;)
nu te supara dar wrestlingul nu e spectacol. e doar lupta extrem de violenta fara reguli. boxul si judoul si care mai e sport de contact macar au reguli. ma rog, eu stiu din experienta ca expunerea la/practicarea sporturilor de contact nu are efecte benefice. cine nu crede sa faca cercetari: 90% din "batausi" umbla la lectii de karate/judo/box/etc si vizioneaza lupte(reale din lumea sporturilor sau fictive din filme). stiu asa de bine deoarece am avut probleme mari cu un coleg care era superfan john cena si se credea wrestler... si mai credea ca toti cei care nu se apara sunt saci de nisip care sa absoarba impulsul unui pumn :(

P.S.: "spectacolul" inseamna ca distreaza publicul. daca wrestlingul este "spectacol", inseamna ca lumea e nebuna. stii care popor a mai considerat luptele un "spectacol"? romanii. sunt sigur ca ai auzit de gladiatori si de celelalte grozavii care se intamplau in Colosseum (lupte pe viata si pe moarte, executii, martirizari). gandestete din punctul asta de vedere: daca uciderile si luptele pe viata si pe moarte nu sunt "spectacole", atunci de ce ar fi wrestlingul si restul sporturilor de contact "spectacol"? doar pentru ca nu moare nimeni nu inseamna ca e "spectacol", inseamna doar ca exista cetateni romani moderni, carora le place violenta.
nu zic ca e interzis sa vizionezi/practici sporturi de contact, zic doar ca acestea au un efect distrugator asupra insului si asupra comunitatii
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Lun, 20 Februarie '12, ora 21:17

si boxul sau mma tot spectacol se numesc.....alftel nu s-ar mai face bani din ele...si nimeni nu ar mai urca in ring....la fel si footbalul.......de`aia sporturile olimpice au raiting muul mai mic....pt ca nu ofera spectacol..ci prrformante sportive. Nu o sa vezi oameni adunandu-se la bar sa vada live un usain bolt care doboara recorduri....WRESTLINGUL nu e cu nimic mai diferit in opinia mea decat demonstratiile de arte martiale cu shaolini si alde steven segali:

iti zic eu ca nu sare nimeni, care vrea sa il atace, ca din arcuri in realitate si nici incheieturile nu se rup ca in filemele sale ..decat daca suferi de osteoporoza.

Concluzia: Wrestlingul este un SHOW, face parte din cultura americana...din categoria: I AM A REAL AMERICAN!

SI RESPECT PT ASTA AMERICA! CU TOATE MIEZERIILE SALE! RESPECT FAPTUL CA SI-A CREAT O CULTURA. TOATE MIEZERIILE SALE.

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Lun, 20 Februarie '12, ora 21:26

Ok,subiectu e total off-topic,dar voi comenta si peste cateva zile voi sterge mesajele.
Se intampla sa fiu(ma rog,am fost,momentan nu prea am timp,dar inca imi place)fan wrestling si sa cunosc cat de cat bine lumea asta.Da,ideea wrestlingului este entertaining(in companiile mari,de genul WWE).Ce intelegem noi prin entertaining?Nu bataile propriuzise,ci storyline-urile,feud-urile dintre wrestleri.Si in plus,ei se bat acolo ce se bat,dar in mare parte este scripted wrestling-ul.(Atentie,nu fake.Oamenii aia chiar isi pun viata in pericol acolo.Problema e ca tot ce fac in ring nu are un efect la fel de mare cum vrea sa para.Ei incearca sa se protejeze pe ei si sa isi protejeze adversarii).
Voi chiar credeati ca Boogeyman(spre exemplu)umbla in viata reala cu pictura aia pe fata si mananca viermi?Ca Randy Orton e unu nebun si tot asa?etc.NU.Sunt si ei oameni normali care joaca un rol.
Pe de alta parte,mai exista federatii independente,unde chiar se bat aia intre ei.Tot prieteneste,dar cu toate nebuniile posibile.De la leduri la mese la scaune la cuie la geamuri si tot asa.Si aia sunt nebuni roflol Dar daca lor le place sa fac asta,asta e.
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Lun, 20 Februarie '12, ora 21:30

OMFG!!!!! EU COMENTAM DESPRE ASTA LA SUBIECTUL STAR WARS! WTF!!!!! CREDEAM CA SUNTEM LA RUBRICA: FOCUL DE TABARA! roflol roflol roflol MA BAD!

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Lun, 20 Februarie '12, ora 23:54

Il iubesc pe Hulk Hogan(nu intr-un mod gay) si cred ca trebuia sa ramana in WWE.Si sunt de acord cu alexandru:nu e fake,ci Show(din pacate domnu ponta nu stie asta....ce sa-i faci).Dar WWE si-a pierdut din credibilitate.TNA este mai dur si mai violent.
Dar sa ramanem la subiect.....ar trebui sa facem un topic despre Lego Wrestling.Sa comentam mini figurinele din WWF(chiar au existat).

infested
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de infested » Mie, 22 Februarie '12, ora 23:18

nus daca e de stop motion..sau de SW :)
http://technabob.com/blog/2012/02/21/bu ... alcon-cgi/

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Joi, 23 Februarie '12, ora 17:09

red la gama star wars la real: planetele 36ron. b paks 2012 59ron. set cu c3po si sand troops 99. scz k scriu aici dar la maq section nu pot da reply de pe mobil

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Vin, 24 Februarie '12, ora 12:24

Deci... Incepem sa intram in off-topic... Wrestlingul e un sport VIOLENT (vedeti pe cineva ca se bate cu scaunele la arte martiale? Nu cred) LEGO NU va face niciodata o asemenea tema... Poate doar polybag-uri cu sportivi si de astea... Au mai facut. Dar ar incalca proprile reguli...

Da, I'm back! Momentan... ;)
LEGO System Master!

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Joi, 01 Martie '12, ora 21:42

Salut

Nu am vorbit prea mult pe aici daca tin bine minte ...

Oricum,m-au cam inebunit seturile alea cu planete si ca colectionar le-am cumparat pe toate roflol

Sunt faine si cred ca erau facute doar pentru mine roflol Zic asta pentru ca sunt chiar pentru colectionari,este in set o nava micro scale (mascota planetei roflol ) ,planeta si omul caracteristic planetei.

Am mai cumparat un battlepack vechi cu rebeli ,un BP nou ... ala cu droizi comando si alte chestii care nu sunt SW :p

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Vin, 02 Martie '12, ora 18:54

Si esti multumit se seturi in general?

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Vin, 02 Martie '12, ora 19:19

Da,in general ... erau cam scumpe si nu contin asa multe piese :?

Battlepack-ul e super cu clonele astea si comando droid-zi.
De la battlepackul ala mi-au ramas multe piese din alea pentru clone ... stiiti voi,ochelari sau monocli sau ce sunt alea de pe casca si chestia aia ca la o basca/sapca in culoara dark red,adica rosu inchis,nu am habar ce sa fac cu alea roflol

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Vin, 02 Martie '12, ora 19:33

Clonele din battlepack-ul asta imi aduc aminte de clonele din Ep. 3,alea tari si super(de care n-am :(( ).

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Sâm, 03 Martie '12, ora 15:24

ok......il urasc din toata inima!

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Sâm, 03 Martie '12, ora 18:44

Cred ca se plictisea tipul ... cam prea tare roflol

Devo si tu vei avea atatea peste vreo 2000 de ani roflol
Cine stie cati bani are tipul ... sau tipi ... stiu si eu nu prea cred ca un singur om ar aduna atatea.

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Sâm, 03 Martie '12, ora 21:23

Ok....deci tipu' nu le are pe toate la mansarda.Cred ca strange in prostie.Desi sunt niste factori:
1.El/ei locuiesc la casa,si inca una mare;deci are unde sa-si depoziteze seturile(in pivnita ar mai putea).
2.Casa este undeva la marginea unui oras.Asa sunt marea majoritate a oraselor americane;va dati seama ca nimeni nu-l deranjeaza acolo(isi ia o arma si e pregatit pt orice)
3.Ce munceste individul asta?E clar ca n-a stat cu mainile in san si a muncit(sau...ma rog...cine stie) ca sa-si procure atatea seturi.Probabil mai face bani si din vanzarea seturilor sigilate.
4.El are de unde sa-si cumpere atatea si inca cu pret mic(in comparatie cu RO);nu ca noi....
5.O face el bani din YouTube,da' cat naiba sa faca.Cat munceste....10 ore pe zi;cate zile libere isi ia....6din 7?
6.Degeaba spune ca-si dubleaza colectia daca noi nu ne uitam la el.....mare parte se datoreaza noua,cei care ii dam subscribe(eu nu i-am dat).Apropo,ati vazut ca forrestefire cere bani prin intermediul YouTube ca sa faca Zombie Univers 2(o mare tampenie dupa mine...doar e american filmul)?
Va invit sa comentati in continuare. :)