ce sa mai zic, ma bucur ca nu m-ai dat dracu doar pe mine, bine ca mai sunt si altiiN33 scrie:@Ekofresh:Nu doar de tine am zis ... am zis de toti care apartin de acea categorie.

ce sa mai zic, ma bucur ca nu m-ai dat dracu doar pe mine, bine ca mai sunt si altiiN33 scrie:@Ekofresh:Nu doar de tine am zis ... am zis de toti care apartin de acea categorie.
Mai ales Statele Unite roflol Lucrez la o multinationala care are clienti in special din SUA (si Canada) si in fiecare zi ne minunam cat de prosti, redusi la minte, si altele de genul, sunt cei de acolochirox_krika scrie:Ungaria, exista in Romania, Germania, Statele Unite, etc.etc.
cred ca prietenul N33 va fii foarte aprobator in legatura cu asta roflol roflol roflolgeo2087 scrie: Mai ales Statele Unite roflol Lucrez la o multinationala care are clienti in special din SUA (si Canada) si in fiecare zi ne minunam cat de prosti, redusi la minte, si altele de genul, sunt cei de acolo
roflol pai....daca vrei sa facem pace....de ce...pe sufletul lui burebista....ai redeschis topicul asta care era mort din 08 Noiembrie '11, o roflolchirox_krika scrie:Ce s-a mai schimbat topicul asta de la prima pagina!!! Valentin ala mi se pare a fi un f***ing annoying dumb A**.
Si totusi, la faza "unguri vs. romani" ekofresh cam exagereaza. Nu e vorba despre toti ungurii sau toti romanii. Depinde de persoana. Asa cum exista oameni prosti in Ungaria, exista in Romania, Germania, Statele Unite, etc.etc. Sa incercam sa facem pace, cel putin aici, pe forum.
roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflolDar am o scuza: sunt miop la ochiul stang.
se iarta. toti noi venitii "reinvie" cate un subiect. eu am "reinviat" vreo 10 la MOCuriN-am vazut data ultimului mesaj din neatentie