Hobbyuri
- dinutu
- gură spartă

Re: Hobbyuri
Pai atunci cand nu sunt la scoala si nu fac teme e timpul liber. Atunci intr-o parte din el stau pe fourum, nu pe asta, pe fourumurile plictisitoare, asta e deja casa mea...
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Salve
hobbyurile mele sunt acestea:
-LEGO, desigur
-plimbatul cu bicicleta(mai mult off road)
-cotrobaitul pe alte site-uri de lego, pt. a vedea ce se mai intampla
-participatul la concursuri de matematica, romana , lego (la care desigur ca am si castigat cate-un loc
)
-masinile, in general imi plac acelea scumpe
-avioanele (nu am zburat niciodata cu unul, ma impresioneaza enorm)
hobbyurile mele sunt acestea:
-LEGO, desigur
-plimbatul cu bicicleta(mai mult off road)
-cotrobaitul pe alte site-uri de lego, pt. a vedea ce se mai intampla
-participatul la concursuri de matematica, romana , lego (la care desigur ca am si castigat cate-un loc
-masinile, in general imi plac acelea scumpe
-avioanele (nu am zburat niciodata cu unul, ma impresioneaza enorm)
Ultima oară modificat Mar, 21 Iunie '11, ora 14:53 de către Razvy_cluj_ro, modificat 1 dată în total.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
ikarus iti plac avionele??si mie!!!!!!!! 
nu facem o "expozitie virtuala" de avione lego?
nu facem o "expozitie virtuala" de avione lego?
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
din pacate eu m-am mutat la bucuresti si inca (dupa juma de an) tot ce e hobby e la timisoara (lego & avioane) ...
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
-
yoz4lego
- gură spartă

1. Lego
2. Biking. Downhill si prin padure. Am incercat si in skatepark (am bicicleta de dirt, deci mergea si in skatepark) dar miam tras o cazataura ca lumea si am zis ca tot mai bine downhill
3. Automotive Design & Arhitecture (momentan arhitecture pe calculator, automotive desing pe hartie, dar voi invata si pe calculator)
4. Tot ce tine de masini. Imi plac in special marcile japoneze ( Nissan, Toyota, Subaru, Mazda, Honda ), dar si american muscle-urile mai vechi gen Mustang '69, Dodge charger si tot tacumul, insa imi displac BMW (pur si simplu nu suport BMW-ul), Audi, VW, Ferrari si majoriteatea supercarulior din simplul motiv pentru ca sunt incredibil de scump si nu ai ce face cu ele.
5. Desen
6. American Football
2. Biking. Downhill si prin padure. Am incercat si in skatepark (am bicicleta de dirt, deci mergea si in skatepark) dar miam tras o cazataura ca lumea si am zis ca tot mai bine downhill
3. Automotive Design & Arhitecture (momentan arhitecture pe calculator, automotive desing pe hartie, dar voi invata si pe calculator)
4. Tot ce tine de masini. Imi plac in special marcile japoneze ( Nissan, Toyota, Subaru, Mazda, Honda ), dar si american muscle-urile mai vechi gen Mustang '69, Dodge charger si tot tacumul, insa imi displac BMW (pur si simplu nu suport BMW-ul), Audi, VW, Ferrari si majoriteatea supercarulior din simplul motiv pentru ca sunt incredibil de scump si nu ai ce face cu ele.
5. Desen
6. American Football
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Vad ca oamenii de aici nu sunt asa obisnuiti .... adica nu as fi vazut ca cineva sa scrie ca ii place fotbalul ( o mare parte a oamenilor de tara adora fotbalul ) sau ii plac BMWurile pt ca impresioneaza femeile sau asa ceva ... (adica nu prea cred ca sunt "cocalari" pe forum)=> este un forum civilizat si plin de oameni de treba !
Multe lucruri pot sa spui despre un om chiar da ii pui doar cateva intrebari scurte
Multe lucruri pot sa spui despre un om chiar da ii pui doar cateva intrebari scurte
- lapsanszkitamas
- gură spartă

da...cam asa e.ma bucur ca mai sunt oameni carora le plac avionele(in afara de ...subsemnatul).
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Apropo ... cei noi nici nu cred ca au observat acest topic ... si nu ar fi prea bine sa "moara" roflol
Eu mai programez, mai ma joc cu anumite tool-uri de gen Creation Kit(pentru Skyrim), UDK(Unreal Development Kit), am inceput sa mai explorez si programarea aplicatiilor Android. In rest, gaming cat apuc
, munca(care imi place), intr-un timp eram si cu Photoshop, 3ds max, dar a trecut perioada aceea 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

cei noi, care inca nu au participat la aceats adiscutie, ar trebui sa stiti ca astfel de topicuri ajuta mult in urmatoarele domenii:
-relatii umane
-concursuri si altele(aflam ariile de interes ale voastre)
-imi dati de citit
roflol roflol
-etc.
pls cand va scrieti hobbyurile nu va ganditi la ce au scris altii ci uitati-va in adancul inimii si luati-va timpul necesar. mi-e mi-a luat 25 de minute. si scriu/gandesc rapid. btw, acesta este un topic in care e permis sa fi laudaros pana la o anumita limita
on the other hand, trebuie sa fac un update in materie de hobbyuri
1. Lego, in primul rand MOCuitul (LDD si real), in al doilea rand participarea in activitati(activ sau pasiv) comunitatilor fanilor(Brickset, RoLUG, RailBrick, Eurobrick, etc)
2.Orice tine de transport feroviar, mai ales in Romania (in general) si mai special caile ferate cu ecartament ingust (760 mm) din jud. Mures (2 linii sunt deschise publicului
). in doar o luna, am acumulat cunostiinte imense despre CFR, TFG, GFR, RegioTrans, IRLU, SAAF cat si despe materialul rulant si clasificari. si nu ma voi opri aici
3. FIZICA-BIOLOGIE, in principal fizica teoretica si bioinginerie. desigur si fizica si biologia ce-o invatam la scoala imi place dar gaurile negre si imitarea naturii pur si simplu sunt mai interesante
(mai mult caperfectul 3) Istoria moderna 1770-prezent, in principal istoria militara si istoria tehnologiei
4.Transport aerian (generalitati, proiectare/constructie si accidente), mai ales aeronave mari (militare si comerciale) si seriile F-... din cadrul USAF
5. proiectarea si construirea de aparate simple fara un rol bine definit. de obicei in constructie folosesc si lego technic
ultimul loc. programarea
ceea ce nu poate fii numit hobby dar imi face placere este sa ma uit la filme thriller/comic/history si sa citesc carti thriller. de asemenea jocurile PC de tipul simulatoarelor sau cele de strategie/gandire/logica sunt tot activitati ce imi provoaca placere.
later edit: sporturile nu se pun, dar rolele, ciclismul(de un an e in reparatii), fotbalul(asta fiindca nimeni altcineva nu vrea/poate sa joace baseball), basketball, inot, bro-wrestling, etc etc. sunt si ele acolo in programul meu
-relatii umane
-concursuri si altele(aflam ariile de interes ale voastre)
-imi dati de citit
-etc.
pls cand va scrieti hobbyurile nu va ganditi la ce au scris altii ci uitati-va in adancul inimii si luati-va timpul necesar. mi-e mi-a luat 25 de minute. si scriu/gandesc rapid. btw, acesta este un topic in care e permis sa fi laudaros pana la o anumita limita
on the other hand, trebuie sa fac un update in materie de hobbyuri
1. Lego, in primul rand MOCuitul (LDD si real), in al doilea rand participarea in activitati(activ sau pasiv) comunitatilor fanilor(Brickset, RoLUG, RailBrick, Eurobrick, etc)
2.Orice tine de transport feroviar, mai ales in Romania (in general) si mai special caile ferate cu ecartament ingust (760 mm) din jud. Mures (2 linii sunt deschise publicului
3. FIZICA-BIOLOGIE, in principal fizica teoretica si bioinginerie. desigur si fizica si biologia ce-o invatam la scoala imi place dar gaurile negre si imitarea naturii pur si simplu sunt mai interesante
(mai mult ca
4.Transport aerian (generalitati, proiectare/constructie si accidente), mai ales aeronave mari (militare si comerciale) si seriile F-... din cadrul USAF
5. proiectarea si construirea de aparate simple fara un rol bine definit. de obicei in constructie folosesc si lego technic
ultimul loc. programarea
ceea ce nu poate fii numit hobby dar imi face placere este sa ma uit la filme thriller/comic/history si sa citesc carti thriller. de asemenea jocurile PC de tipul simulatoarelor sau cele de strategie/gandire/logica sunt tot activitati ce imi provoaca placere.
later edit: sporturile nu se pun, dar rolele, ciclismul(de un an e in reparatii), fotbalul(asta fiindca nimeni altcineva nu vrea/poate sa joace baseball), basketball, inot, bro-wrestling, etc etc. sunt si ele acolo in programul meu
Ultima oară modificat Dum, 08 Iulie '12, ora 17:13 de către lapsanszkitamas, modificat 1 dată în total.
- tonicodrea
- gură spartă

Sa ma bag si eu:
1.Lego(Oare de ce?)
2.Pokemon(Gotta catch'em all!)
3.Programare in Pascal(Olimpic la informatica)
3.5Matematica(Olimpica si la Mate)
4.Gaming(Pe o placa video de 64mb roflol ,ce se poate)
5.Basket
6.Bike-ing
7.Skateboarding(Cam multe sporturi)
8.Football(Am teren in curtea din spate(Lungime=45m,cam mic))
9.Sa-mi lovesc calculatoru' cand se blocheaza!
10.9Gag
C-am atat.
1.Lego(Oare de ce?)
2.Pokemon(Gotta catch'em all!)
3.Programare in Pascal(Olimpic la informatica)
3.5Matematica(Olimpica si la Mate)
4.Gaming(Pe o placa video de 64mb roflol ,ce se poate)
5.Basket
6.Bike-ing
7.Skateboarding(Cam multe sporturi)
8.Football(Am teren in curtea din spate(Lungime=45m,cam mic))
9.Sa-mi lovesc calculatoru' cand se blocheaza!
10.9Gag
C-am atat.
Ultima oară modificat Dum, 08 Iulie '12, ora 13:01 de către tonicodrea, modificat 1 dată în total.
-
badgogo
- gură spartă

Arunca o privire si aici :http://www.cffviseu.ro/ro/index.htmllapsanszkitamas scrie: 2.Orice tine de transport feroviar, mai ales in Romania (in general) si mai special caile ferate cu ecartament ingust (760 mm) din jud. Mures (2 linii sunt deschise publicului![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)......
- lapsanszkitamas
- gură spartă

da...Caile Ferate Forestiere Viseu de Sus... aia e veche si suprapopulata. insa astea din ms is noi, numa din 2011. inca n-am apucat sa merg cu ele, nici nu cred ca voi merge prea repede din cauza costului (Sovata-Campu Cetatii dus-intors 60, si celalat la fel)Arunca o privire si aici :http://www.cffviseu.ro/ro/index.html
btw, acum ceva timp 23 locomotive L45h din depoul "mic" au fsot duse
mai asteptam si alti membri sa-si scrie hobbyurile si interesele
-
chirox_krika
- gură spartă

Hobby-urile mele (nu-s chiar in ordinea importantei):
1.Lego
2.Exersez "urlatul" si "ragetul" roflol roflol , pentru ca vreau o cariera ca solist in heavy-metal (mai exact metalcore)
3.Basketball
4.Ascult muzica
5.Stat cu prietenii prin oras
6."Degustat" diverse bauturi si mancaruri roflol
Cam atat...
1.Lego
2.Exersez "urlatul" si "ragetul" roflol roflol , pentru ca vreau o cariera ca solist in heavy-metal (mai exact metalcore)
3.Basketball
4.Ascult muzica
5.Stat cu prietenii prin oras
6."Degustat" diverse bauturi si mancaruri roflol
Cam atat...
-
gallgeorge
- gură spartă

La mine ar fi cam asa:
1.Lego
2.Sa ma joc pe Xbox 360