ciceronepavaloi scrie: ↑Mar, 21 Iunie '22, ora 22:58
Pai de aia m-am cam suparat, ca ma lasa memoria. Cand a aparut Tantive-ul din 2019 eram super excited, deci mai mult ca sigur am dat si eu o cautare pe brickset, banui ca m-am uitat la toate variantele, dar se vede treaba ca nu mi-a ramas in minte decat asta de-mi sticleau ochii dupa.
Ca paranteza, nu am apucat sa-l iau, nu l-am prins la pret decent - Tanvite si un X-Wing (preferabil a lui Luke) sunt cam singurele care imi pare rau ca nu le am - banui ca se simte ca sunt fan trilogia initiala
Te inteleg; cand a aparut, si noi am fost foarte foarte bucurosi, fiindca nu aveam nici o varianta din nava. Noi pana la urma am cumparat de pe emag cand aveau reduceri substantiale, la care s-a cumulat inca o reducere pt cutie deteriorata; numai asa a incaput in buget si noua.
Si eu sunt mai mult fan al trilogiei originale; la care se mai adauga EU (Legends, cica; pfff); dar ne plac si episoadele I-III, CW, R1, Rebels, Bad Batch, Mando...
Dar desi si noi suntem mai mult fani ai OT, am ales ca si tema pt proiectul comun Rebels fiindca toata lumea construieste diorame Tatooine, Hoth, Endor, eventual Yavin, Naboo, Geonosis; diorame bazate pe Rebels sunt mult mai rare
Sunt convins, am vazut ce va iese din manute

Regretul meu e ca nu am cum sa ajung sa vad pe viu expozitiile la care participati cu MOC-urile si dioramele, mai greu cu deplasarile in alte scopuri decat vacante scurte si vizite de sarbatori pe la rude, care nu-s nici in Bucuresti nici prin apropiere de Bihor...
Multumim tare mult! Ne bucuram ca le plac oamenilor

Dar daca reusesti, poate in august ne vedem in Bucuresti