Se poate? Sau le-a devorat devoratorul stocurile?
Comanda N33(Reclame si info)
- Nick-Name
- gură spartă

Re: Comanda N33(Reclame si info)
Salut, as vrea si eu un set 8014, bineinteles daca mai raman dupa ce cumpara devoratorul.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Bine inteles ca se poate,sa vad daca au in magazine ... totusi daca in 2 magazine nu gasesc nu am habar unde pot sa gasesc roflol
- N33
- gură spartă

Data limita a comenzilor ... hmmm ... nu stiu ,cu cateva zile inainte de 29 ... dar saptamana asta am timp sa umblu dupa comenzi asa ca va rog sa spuneti acuma (saptamana asta) si sa trimiteti banii daca este ceva sigur,postati in celalalt topic sau in PM.Multumesc
Imd ma duc sa verific la ILSE daca au setul SW si ce mai vrea Edd si .... cine mai vrea .... si voi spune preturi exacte !
Edit:Am uitat sa zic ... dupa 29 .... voi veni inapoi in Budapesta si nu pot sa ies din tara singur asa ca vine si maicamea si ea sta vreao saptamana,cand merge inapoi poate sa duca LEGO ... asa ca nu cred ca o sa ie o data limita .....
Imd ma duc sa verific la ILSE daca au setul SW si ce mai vrea Edd si .... cine mai vrea .... si voi spune preturi exacte !
Edit:Am uitat sa zic ... dupa 29 .... voi veni inapoi in Budapesta si nu pot sa ies din tara singur asa ca vine si maicamea si ea sta vreao saptamana,cand merge inapoi poate sa duca LEGO ... asa ca nu cred ca o sa ie o data limita .....
- N33
- gură spartă

Salut,in legatura cu comenzile dvs. v-as ruga sa va hotarati si sa iau seturile,PF-urile cat mai repede posibil,cand am timp (adica saptamana asta).
- Nick-Name
- gură spartă

Eu m-am hotarat si astept setul StarWars 8014 
- N33
- gură spartă

Si ceilalti sa nu ma duc de 1000 de ori in Kockaruhaz.Dupa cum am spus nu prea am bani aici asa ca cer in avans ... nu pot sa fac alt cumva..
Poate in viitor.
- Nick-Name
- gură spartă

In avans adica, tu cumperi setul si inainte sa trimiti in ro, transferam banii?
Sau Inainte sa cumperi setul transferam banii?
Ca mi-e sa nu iti trimit banii si a doua zi sa nu mai aiba setul... Dar daca vorbesti cu aia sa il pastreze nu cred ca ar fi vreo problema
Sau Inainte sa cumperi setul transferam banii?
Ca mi-e sa nu iti trimit banii si a doua zi sa nu mai aiba setul... Dar daca vorbesti cu aia sa il pastreze nu cred ca ar fi vreo problema
- N33
- gură spartă

Daca zici ca trimiti banii pe a doua zi ... (adica maine) eu fac o comanda.... sau/si vorbesc cu ei sa pastreze setul/seturile.
- Nick-Name
- gură spartă

Ok, astept sa imi spui cand sa platesc, cum sa platesc (lei sau altceva, de preferat lei), unde sa platesc (contul) si cat sa platesc 
Te rog sa-mi spui cu cateva zile inainte ca sa am timp sa trimit banii
Te rog sa-mi spui cu cateva zile inainte ca sa am timp sa trimit banii
- N33
- gură spartă

Daca se poate saptamana asta,in lei ca am card smecher care face din lei huf .... contul il dau prim PM sau pe yahoo.
Cand sa vorbesc cu cei de la Kockaruhaz ?
Cand sa vorbesc cu cei de la Kockaruhaz ?
- Nick-Name
- gură spartă

Oricand, doar vreau sa stiu daca este setul "rezervat" si cat costa (devoratorul a spus ceva de 56 de lei+transport in Ro + transport prin tara)
Cred ca vineri o sa trimit banii daca stii sigur de set
Cred ca vineri o sa trimit banii daca stii sigur de set
...nea tot scump e... am de unde sa il iau sa ajunga la mine acasa cu 350 ron....N33 scrie:Da, Legomarkabolt adica ILSE are cele mai bune preturi de aici (si e destul de aproape) !! Din pacate are doar seturi...
Pretul in lei este:428,96 lei + transport 30-50 lei ,nu stiu cat de mare e cutia si unde incape ...
- george.andrei
- gură spartă

@N33 - pe mine sa ma scoti din calcul, renunt la PF-uri, le gasesc mult mai ieftine pe Bricklink, adica battery box - 22 lei, motor M 30, etc..
credeam ca sunt macar la acelasi pret, dar ies prea scump.
se pare ca alte seturi intr-adevar merita, dar PF-urile nu.
ms
ms
- N33
- gură spartă

De pe Bricklink poate iti baga un transport de 100 lei chair daca ai doar un set ... Depinde dee vanzator ......nea tot scump e... am de unde sa il iau sa ajunga la mine acasa cu 350 ron....
Nu stiu ce sa zic ....@N33 - pe mine sa ma scoti din calcul, renunt la PF-uri, le gasesc mult mai ieftine pe Bricklink, adica battery box - 22 lei, motor M 30, etc..
ms
In Europa nu prea gasesti LEGO asa ieftin ... si aici in Budapesta este doar ILSE care vinde mai ieftin,toate celelalte vand mai scump si pe LEGO.hu au preturi uriase + mai baga 17$ transport (nu mai tin minte).
Nu stiu daca ILSE va vinde PF dar acuma doar de la Kockaaruhaz pot sa cumpar ...
Oricum ... eu nu pot sa dau mai ieftin decat este in magazine .....
- george.andrei
- gură spartă

in magazinele din UK (bricklink) gasesti piese PF ieftine, iar transportul nu e mai mult de 25 de lei pt 1kg... iar daca iti iei ceva in valoare de, sa zicem, 200 de lei, merita, la noi (daca s-ar gasi) ar fi nimim 280 lei + transport..
dar nu numai in UK, eu mi-am luat PF-urile pt trial truck din germania, din state (E-bay), se gasesc ieftine, tre doar sa cauti bine..
dar sa nu se inteleaga gresit, nu vreau sa-ti stric piata, ceea ce merita intr-adevar luate de la tine din magazinele din ungaria sunt seturile Lego Technic, etc... la noi ar fi mult mai scumpe. Dar la PF-uri diferentele nu ar fi asa de mari din cate am inteles de la tine,
apropo de preturi imi poti spune la cat ai aduce un set L8051? cu toate comisioanele incluse?
ms , vb
dar nu numai in UK, eu mi-am luat PF-urile pt trial truck din germania, din state (E-bay), se gasesc ieftine, tre doar sa cauti bine..
dar sa nu se inteleaga gresit, nu vreau sa-ti stric piata, ceea ce merita intr-adevar luate de la tine din magazinele din ungaria sunt seturile Lego Technic, etc... la noi ar fi mult mai scumpe. Dar la PF-uri diferentele nu ar fi asa de mari din cate am inteles de la tine,
apropo de preturi imi poti spune la cat ai aduce un set L8051? cu toate comisioanele incluse?
ms , vb