You are wrong buddy! Nu ma voi lasa niciodata de lego.
Referitor la intrebarea lui N33 ... de ce vand aceasta "bucatica de fericire" ... hmmm ... sunt mai multe motive: am decis sa imi vand o parte din lego (nu iti face griji, nu o sa raman fara lego) deoarece nu se mai incadra in tema colectiei mele.
De cand am “iesit din dark age” am inceput sa “colectionez” seturi si sa le dispun pe raft. Fiind mare fan Star Wars Original Trilogy e evident care este tema principala (Nu sunt nici impotriva Prequel-urilor deoarece am crescut cu “the phantom menace”, insa sunt total impotriva seriei animate clone wars – pur si simplu au distrus tot ceea ce s-a scris in carti si comics-uri).
… in fine, am incercat sa imi creez o colectie cat mai impresionanta de seturi Star Wars si momentan sunt multumit. Nu prea moc-uiesc asa ca nu prea am ce sa fac cu atat de multe piese in plus. Cateva sute sunt mai mult ca suficiente pentru a-mi satisface dorintele de moc-er.
Acesta ar fi motivul principal … alt motiv este ca acum incerc sa ma axez si pe seturi mai clasice …asa ca trebuie sa ma scap de tot ce este “in plus”. Vreau sa strang bani si sa incep sa cumpar din seturile pe care mi le doream cand eram mic (6285, 6075 & other classic stuff).
Asa ca nu stiu ce sa zic … parca simt ca trebuie sa vand o parte din lego ca sa fac loc pentru altul. Hehe
P.S.
@N33: Ti-am dat add pe messenger.