De bun venit

Scrie răspuns
Invader85
comunicativ
comunicativ

De bun venit

Mesaj de Invader85 » Mie, 15 Iunie '16, ora 15:33

Salut,

Ma numesc Alex,prietenii imi spun Zane, ca sunt prea multi de Alexi pe lumea asta :)
Am depasit varsta de 30 de ani si simteam nevoia de a colectiona ceva...probabil criza barbatului...

M-am orientat catre Lego, dar nu stiam ce Lego....Mi-am amintit ca in copilarie am avut un unic set Lego de politie, cu masini, figurine...
Cred am montant si am demontat acel unic set de Polie de peste 100 de ori, il invatasem pe dinafara, incercam sa creez altceva din piese, ma jucam fotbal cu figurinele cu o bila de sticla, cand ploua afara..

Nostalgic fiind, am cautat pe net acel set ...si nu l-am gasit nici pana in ziua de azi. Dar am descoperit Lego City si mi s-a parut ceva ce este interesant de colectat, mai ales ca Lego City a inceput din 2005.

Asadar, am avut o tentativa de la inceputul anului trecut sa colectionez Lego City. Dar din diferite motive, am vandut-o.

Dupa o vreme, mi-am dat seama ca imi lipseste parte sa colectionez, sa caut, saa asamblez si am reinceput Colectia de Lego City.

Scopul meu este ca intr-o buna zi, sa am toata colectia Lego City. Asta visez...

Recunosc vreau ca ce detin sa fie impecabil: instructiunile sa fie in conditie buna, sa contina toate piesele si sa fie in stare buna, sa nu lipseasca nici un actipild, nici o figurina...

Am inceput sa cumpar si de la noi si de afara, si uneori am dubluri sau piese extra care nu am ce face cu ele....pe care vreau sa le vand..dar vreau si sa cumpar Lego City

...pam-pam

anacronox
gură spartă
gură spartă

Re: De bun venit

Mesaj de anacronox » Mie, 15 Iunie '16, ora 15:46

bine ai venit!

Matei_B
gură spartă
gură spartă
Judet: Iasi

Mesaj de Matei_B » Mie, 15 Iunie '16, ora 16:12

Invader85 scrie:Salut,

Ma numesc Alex,prietenii imi spun Zane, ca sunt prea multi de Alexi pe lumea asta :)
Am depasit varsta de 30 de ani si simteam nevoia de a colectiona ceva...probabil criza barbatului...

M-am orientat catre Lego, dar nu stiam ce Lego....Mi-am amintit ca in copilarie am avut un unic set Lego de politie, cu masini, figurine...
Cred am montant si am demontat acel unic set de Polie de peste 100 de ori, il invatasem pe dinafara, incercam sa creez altceva din piese, ma jucam fotbal cu figurinele cu o bila de sticla, cand ploua afara..

Nostalgic fiind, am cautat pe net acel set ...si nu l-am gasit nici pana in ziua de azi. Dar am descoperit Lego City si mi s-a parut ceva ce este interesant de colectat, mai ales ca Lego City a inceput din 2005.

Asadar, am avut o tentativa de la inceputul anului trecut sa colectionez Lego City. Dar din diferite motive, am vandut-o.

Dupa o vreme, mi-am dat seama ca imi lipseste parte sa colectionez, sa caut, saa asamblez si am reinceput Colectia de Lego City.

Scopul meu este ca intr-o buna zi, sa am toata colectia Lego City. Asta visez...

Recunosc vreau ca ce detin sa fie impecabil: instructiunile sa fie in conditie buna, sa contina toate piesele si sa fie in stare buna, sa nu lipseasca nici un actipild, nici o figurina...

Am inceput sa cumpar si de la noi si de afara, si uneori am dubluri sau piese extra care nu am ce face cu ele....pe care vreau sa le vand..dar vreau si sa cumpar Lego City

...pam-pam
interesanta poveste ;)
ai venit unde trebuia :)

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Mie, 15 Iunie '16, ora 16:42

Bine ai venit!
Ai curaj sa te apuci de "colectionat" lego city! La cate seturi exista in tema city nici nu as indrazni sa ma gandesc la o colectie completa.
De obicei cine colectioneaza Lego se axeaza pe teme mai restranse: modulare, seturi exclusive, technic, minifigurine... etc. La temele vechi cu flux mare de seturi nu cred ca isi propune cineva sa faca o colectie completa.

Invader85
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Invader85 » Mie, 15 Iunie '16, ora 18:05

Iuliand....Ma visez pe la 60 de ani cu o camera in care sa aranjez Lego City. 8)

Intr-adevar este o colectie mare si populara. Partea de cautare e amuzanta si negocierea.

Unereori ma simt bine cand cumper de la parintii un copii care s-au plictisit de Lego, pt ca au crescut si au alte nevoi... :money:

Tot respectul pentru cei care au creatii proprii, se joaca cu Tehnic, etc...am fost la Expozitia din Parcul Carol si am ramas impresionat de alti "bolnavi de Lego"...

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Joi, 16 Iunie '16, ora 10:09

Bine ai venit pe forum!
Cauta si in topicuri mai vechi de la "Vanzari/Cumparari". Sunt vanzatori consacrati la care poti gasi preturi bune pentru seturi noi.

Bricky
Former Ambassador
Former Ambassador
Judet: Bucuresti
Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/

Mesaj de Bricky » Joi, 16 Iunie '16, ora 18:16

Invader85 scrie:Ma visez pe la 60 de ani cu o camera in care sa aranjez Lego City.
am fost la Expozitia din Parcul Carol si am ramas impresionat de alti "bolnavi de Lego"...
Cred ca multi dintre noi viseaza sa aiba o camera doar cu LEGO :)
Bine ai venit in lumea "bonlavilor" :happy:
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

ArminNaghii
gură spartă
gură spartă

Mesaj de ArminNaghii » Mar, 21 Iunie '16, ora 15:51

Bine ai venit, partea de negociere si cautare este interesanta dar uneori frustranta dar pana la sfarsitul zilei frustrarea trece si tot la cu lego raman