"Ma joc cu LEGO"

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: "Ma joc cu LEGO"

Mesaj de N33 » Sâm, 25 Iunie '11, ora 23:47

Ai dreptate ... nu trebuie sa-i bag in seama ...
Macar aici ... .cu voi pot sa discut cu oameni seriosi si normali !!!! :) :) :)

Ikon
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Ikon » Dum, 26 Iunie '11, ora 10:10

Mie nu mi-a zis nimeni pana acum ca sunt prea mare pentru lego, desi am 23 de ani :). Si oricum nu pot spune ca "ma joc", chiar am trecut de faza aia, cel mult le colectionez. Prietenii chiar gasesc interesant hobby-ul meu, de exemplu i-am trimis unei colege o poza cu un castel facut de mine si o are si acum ca background. Iar mama cateodata se opreste din treaba prin casa pentru a-mi admira jucarelele :p .
Classic Lego is the best!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 26 Iunie '11, ora 10:48

nu o dai la schimb pe mama ta? roflol roflol roflol
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Dum, 26 Iunie '11, ora 12:05

Ikon,tu macar ai prieteni normali !!!!! Nu din aia .. cum am eu...

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Dum, 26 Iunie '11, ora 14:24

Haters gonna hate,cum ar zice o vorba :D Romania nu e o tara obisnuita cu Lego,si majoritatea "prietenilor" mei fac misto de mine si alte d-astea :x doar ca ei habar nu au ce inseamna Lego.Ei doar spun: Ha ha,te joci cu lego,ha ha.Dar nu are legatura.Cum spune si Ikon,le colectionez.Maxim se poate numi role-playing(cand pui figurinele in anumite pozitii :D ).In orice caz,Lego e bun pentru ca iti dezvolta si creativitatea(Moc-uri)si lista poate continua.Oameni care vor face misto o sa tot existe.Incercati doar sa gasiti prieteni care sa nu comenteze sau sa fie de acord.Sau varianta extrema,nu mai vorbiti de Lego cu altii. :((
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Dum, 26 Iunie '11, ora 17:00

Aproape tuturor prietenilor mei mai mari ca si mine , cand le-am spus ca sunt pasionat de lego au spus ca e o prostie si ca e de copii mici... De aceea NU mai sunt prieten cu ei. Exista lego pentreu copii mai mici numit DUPLO. Legourile nu sunt asa prostesti cum le stiu oamenii.Nu sunt asa usor de proiectat si de construit.
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Dum, 26 Iunie '11, ora 17:04

Dinutzu ai dreptate pt fiecare varsta este un tip de LEGO si sunt greu de proiectat mai ales Tehnic si Mindstorm...
Am si eu un prieten din clasa mea care tot imi spune ca sa las LEGO-urile si sa cheltuiesc bani pe bicicleta ... pt el este usor de zis ... are o bicicleta de 25 de milioane (lei vechi)...
Eu ii zic ca cheltuiesc bani pe bicicleta dupa LEGO-uri ...

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Dum, 26 Iunie '11, ora 18:21

Ce ma deranjeaza cel mai mult, este ca oamenii ii desconsidera pe cei care inca au o pasiune "copilareasca", fie ca-i vorba de Lego, modelism, trenulete sau altceva.

De parca odata ce ai facut 18 ani, n-ar trebui sa mai ai imaginatie sau vise. Si ma deranjeaza ca, doar pentru ca ei nu inteleg sau nu fac asa, trebuie sa fie ceva in neregula cu tine.

In fine, fruntea sus si degetele pe tastatura ;)
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 26 Iunie '11, ora 19:17

Si la mine e aceeasi situatie... :(( colegii ,,fac misto'' de mine cand le spun de lego... dar de ceva timp am ridicat fruntea sus cu demnitate ( roflol ) si cand ma intrebau de lego, le spuneam de MOC-uri, le aratam niste poze si le spuneam de cate piese am :p roflol (nu vreau sa ma laud) , iar atunci cadeau pe spate. Mai nou ma intreaba daca pot construi cine stie ce chestii si le spun ca da, in lego orice e posibil ;) /:) . Oricum in clasa mai am un coleg care colectioneaza/se joaca cu LEGO, asa ca am cu cine sa povestesc :D . Dar chiar si bunica , atunci cand ii zic ca as vrea sa-mi iau nu stiu ce LEGO, zice roflol roflol : ,,Ooo, dale-n colo, ca acum esti mare, gata cu LEGO" , dar nu e chiar asa :D . LEGO e pt. toate varstele. Dar totusi, cand spun celorlalti cat a costat X lego, zic : ,,de bani aceia, mi-as fii cumparat....." , dar fiecare cu pasiunile lui :D .
Noi, cei de pe forum, suntem pasionati de LEGO , si nu trebuie sa ne fie rusine ca ,,ne jucam" cu aceste ,,jucarii''minunate... ;) 8) 8)
P.S. Cand intreaba cineva de lego, ziceti-le niste curiozitati, gen : ,,LEGO e cel mai mare producator de anvelope roflol ", sau ca se vand cam 7 seturi pe secunda in lume, etc..... Sigur o sa se minuneze :0 :0 :0 roflol

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 26 Iunie '11, ora 22:27

"LEGO e cel mai mare producator de anvelope" ???? roflol roflol
da,e buna ideea,numa ca asa iti dai seama de cultura generala a interlocutorului si atunci iti vine sa plangi ca esti inconjurat de ... nestiutori.mai bine spui ca media de piese pe persoana e de 53 de piese LEGO(dovedit stiintific).

apropo,mi-am amintit ca un coleg mi-a spus ca are "lego original"(da,e o greseala gramaticala,dar noi o intelegem).tre sa -l intreb daca mi-l vinde sau daca se baga si el pe forum
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Dum, 26 Iunie '11, ora 23:15

DA... roflol roflol roflol :billiam: Cu 306 mil. anvelope pe an :0 , iti dai seama... :p roflol roflol

legowako
guraliv
guraliv

Mesaj de legowako » Lun, 27 Iunie '11, ora 21:32

Salutare daca tot am revenit la acest subiect pot sa va spun ca am incercat un mic experiment si am lasat cativa colegi/prieteni "sa afle" ca ma "joc" cu lego si surprinzator nu au avut reactia tipica mentionata de alexutzu "Ha ha,te joci cu lego,ha ha" ci chiar au fost surprinsi in sens pozitiv de ce se poate face cu el .Uimitor pentru mine este faptul ca vestea nu s-a raspandit in tot liceul chiar si atunci cand s-a mai pomenit accidental , colegii tratand subiectul foarte matur
Deci ca si concluzie va pot spune ca nu toti oamenii trateaza copilaresc acest subiect ,exista si exceptii ,ce e drept putine :)

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Lun, 27 Iunie '11, ora 21:53

Actuali colegi cunosc faptul ca "folosesc" lego-ul. Au descoperit cand am castigat niste premii la niste concursuri (unul de filmulete unde am facut stop-motion si unul de astronomie unde am facut nava postata). M-au incurajt si au fost uimiti. Alti au fost mai rece ca si cum ar spune in sinea lor "ha ce fraier esti ca te joci cu lego. esti praf". Prietenei ii se pare chiar dragut hobby-ul meu si ma incurajeaza si imi da din cand in cand mici "teme". Prietenii adevarati apreciaza hobby-urile tale oricat de "copilaresti" ar parea. In fond, prietenii adevarti te apreciaza asa cum esti.
Insa de la anul voi fi la liceu. Noi colegi o noua bataie de cap.
Imagine

devoratorul
gură spartă
gură spartă

Mesaj de devoratorul » Mar, 28 Iunie '11, ora 18:05

:) am facut si eu greseala sa fac o comanda..si am pus curieratul sa vina la munca :)

au inceput toti sa faca misto pe seama mea...ca ma joc cu lego...ca nu am ce face cu banii etc etc.

Rapunsul meu a fost simplu si sec: eu macar raman cu lego...nu ard 3 mil lunar pe tigari ca voi! si fac o comanda odata la 3-4 luni ;) ...liniste totala si un mic Gâlc din partea catorva, dupa care aud un "dap...1-0" soptit.

Tudorrrr
guraliv
guraliv

Mesaj de Tudorrrr » Lun, 31 Octombrie '11, ora 10:42

Momentan cel mai bun prieten al meu este Dinu. Motivul...nu vă va lua așa de mult timp să-l descoperiți. roflol
LEGO Forevăr!
Imagine