vand technic 8068

george.andrei
gură spartă
gură spartă

vand technic 8068

Mesaj de george.andrei » Mar, 21 Iunie '11, ora 13:26

vand urgent (pana la data limita a comenzii de pe bricklink) modelul Lego Technic 8068, fiecare model a fost montat o singura data, momentan este montat modelul B dar il pot demonta la cerere, am cutia originala si cele 2 carti, atat piesele cat si cartiile sunt impecabile, nota 10/10. Tin sa precizez ca stickerele nu au fost lipite si sunt in cea mai buna stare.

pret: 120 Lei.

George 0785.35.36.31
Bucuresti.

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Re: vand technic 8068

Mesaj de george.andrei » Mar, 21 Iunie '11, ora 13:26

poza informativa
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Mie, 22 Iunie '11, ora 13:57

Salut,eu l-as cumpara dar dupa comanda Bricklink (comand si eu cateva piese si nu prea am bani nici pentru alea ) daca reuses sa adun bani ... nu poti sa muti data limita ?

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 22 Iunie '11, ora 14:37

salut, in cazul in care nu-l vand pana la comanda brickling il scot de la vanzare, nu tin neaparat sa-l dau pt ca este un pret prea bun pt cat este el defapt si in ce stare este al meu, daca as reusi sa-l dau mai repede as mai plusa la comanda cu cateva piese Power Functions, au pe site preturi destul de bune la ce ma intereseaza pe mine. In concluzie, nu pot muta data limita..

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 22 Iunie '11, ora 15:48

Aha,ma gandeam ca vrei mai multe piese de pe Bricklink,dar de ce nu ceri da la parinti sau de la cineva bani imprumut daca asa de mult vrei acele piese ?
Daca nu mai astepti pana la urmatoarea comanda .... si eu mai am nevoie de piese pt ca nu l-am gasit pe toate la acel magazin :(

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 22 Iunie '11, ora 16:35

treaba e ca am un buget stabilit pt comanda aceasta, dar ca sa-l maresc trebuie sa sacrific un model (este varianta care-mi convine cel mai mult), iar modelul 8068 este cel nominalizat sa plece din colectia mea. Nu vreau sa ma imprumut, am si alte prioritati !

nici eu n-am gasit absolut tot la acest magazin, imi mai trebuie un motor PF XL... trebuie sa-l iau de la Clevertoys... e cam scump dar n-am incotro !

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 22 Iunie '11, ora 16:45

Cum sa nu ai incotro ? Cauti un magazin pe Bricklink si mai facem inca o comanda comuna !!!! Intodeauna sunt solutii doar trebe sa le gasesti :)

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 22 Iunie '11, ora 17:09

cu aceste comenzi comune vezi si tu cat dureaza, pana se hotarasete lumea, pana se pun de acord cu magazinul... dureaza ... acum cu ocazia acestei comenzi (care sper sa se realizeze) imi pot lua 90% din ce caut, ca sa mai astept inca cine stie cat pt inca o comanda numai pt un motor de 80 lei pe bricklink (pret mediu) + transport, mai bine dau aprox 110 lei pe acesta la Clevertoys, e 95 lei + transport 16 lei si am scapat de chinuiala si de atata asteptare...

iar cu aceste comenzi comune, ca sa merite intr-adevar, trebuie sa se adune cat mai multi doritori seriosi (4-5 macar), pentru ca si costurile de transport sa se imparta mai bine;

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 22 Iunie '11, ora 17:17

Aha,mersi de informatii,din pacate comenzile comune iau prea mult timp ... asta e adevarat .... daca eu fac comanda comuna (si sper ca voi face in curand ) atunci pun data limita cam 1 saptamana nu conteaza cati se alatura doar sa fac comanda ! Apropo nu te-ai uitat la Caramidute.ro acolo sunt preturi mai mici dar nu stiu cat e transportul ... de acolo nu prea cumpara lumea ...

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 22 Iunie '11, ora 17:34

totusi conteaza sa se alature mai multi, pt ca sa-ti dau un exemplu : daca tu faci comanda de 100 lei piese si au aproximativ 500 grame, vei plati taxe de transport de aproximativ 20 de euro, ti-ar conveni? transportul de 20 ar fi pt 1 kg de piese, dar daca s-ar mai alatura cineva si cu tot cu piesele lui nu ati depasi 1 kg, ati plati impreuna 20 euro, e bine bine zic eu, si tot asa cu cati se alatura mai mult platiti mai putin... dar depinde si la ce greutate ajungeti ...

tocmai m-am uitat pe clevertoys si am observat ca nu mai au motorul XL, acum se cam nasoleste treaba :? ... ieri il aveau...

la caramidute.ro nu au piese Power Functions separat, au doar setul 8293, care nu este ceea ce caut eu..

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mie, 22 Iunie '11, ora 18:01

Da... ma gandeam si eu intr-o zi la treaba asta cu transportul..... partea buna e daca iei putine piese platesti transport ieftin dar cu cat e mai greu cu ata platesti mai mult .... uneori asta este problema cu comenzile comune ... daca oamenii comanda mult atunci iese vreo 1-2 chiar 10kg si atunci poti plati mult pt transport .... chiar daca sunteti mai multi .... si mai este un lucru eu stau in Sighet si comanda ajunge la Bucuresti eu mai trebe sa platesc ca sa mi-l livreze .....
Apropo mult noroc cu motorul tau si cu vanzarea ! :)

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Mie, 22 Iunie '11, ora 20:38

@andrei.george: comanda se va face, suntem destui cat sa merite, chiar daca o sa-mi ard noptile cu atatea piese ;)

@N33: cu banii de imprumut e intotdeauna neplacut, ca trebuie sa-i dai inapoi :P. pe mine ma tenteaza tare oferta lui andrei, dar m-as baga in bani care au alt scop ...
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Joi, 23 Iunie '11, ora 09:59

@Ikarus : -eu ma bucur ca se va face comanda, imi imaginez ca vei avea foarte mult de lucru, pot sa-ti confirm ca macar la mine nu vei numara prea multe, sunt doar vreo 20 de piese, maxim. :).
-eu m-as bucura sa iei tu elicopterul, iti garantez ca este in cea mai buna stare, ai putea sa nu-mi dai banii ci ne vom deconta mai tarziu cand vine comanda, te-ai gandit la treaba asta? bine... oricum te-ai baga mai devreme sau mai tarziu in banii destinati altor scopuri, deci tu stii mai bine.. ;)

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Mesaj de ikarus » Joi, 23 Iunie '11, ora 20:25

multumesc frumos. cum spuneam, nu-i de bani in sine (i.e. imprumut), ci de cat cheltui pe lego si cate mai sunt ... balaurul incepe sa sufle ;)

sunt convins ca e intr-o stare excelenta, de aia, daca nu apare alt cumparator, asteapta te rog pana la comanda. mersi.
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.