PS. Mai sunt si alti fani / colectionari Batman pe RoLug?

Eu incerc sa fac o colectie Castle + o selectie de minifigurine pe teme istorice si mai ales Batman, dar merge destul de greu, e un hobby destul de scump... Eu am (re)inceput anul trecut, deci chiar proaspat. Cel mai vechi set al meu am avut norocul sa il castig chiar aici pe Rolug si e din 1989mihaiv scrie:Salut, eu am inceput sa colectionez cam tot ce inseamna Superheroes, din pacate de prea putin timp. Cel mai vechi set pe care il am este 6869. Apropos de preturi, am gasit in SUA urmatoarele: 76025 - 30$, 75026 - 50$, 76027 - 40$ plus altele la niste preturi mai acceptabile. Oricum in martie se lanseaza si la noi preturile fiind echivalente cu cele gasite de tine chiar mai mici la seturile 75026 si 75027 conform catalogului. Ar trebui sa vedem cum se misca si piata paralela!
Da, da, da, vrem, vrem si multumim anticipat!braker23 scrie:Daca aveti rabdare, o sa le puteti lua de la "distribuitorii" locali gen ocazii sau danielpetrea, sau de pe BL la preturi rezonabile in cateva luni. Daca le vad undeva la un pret bun, va anunt aici
Hmm mi se pare interesant asa cum l-au facutlapsanszkitamas scrie:Erau mai destepti astia de la TLG daca spuneau ca avionbul e "invizibil", fara sa se osteneasca cu piesele transparente roflol

Yay!tonicodrea scrie:Mai sunt fani BatmanImi plac toate seriile LEGO! Inclusive Friends... mai mult pentru piese.