Rating vanzatori
- talex
- gură spartă

Re: Rating vanzatori
+1 si pentru vitreolum, recomand
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- talex
- gură spartă

Poate ca ar putea sa includa si un poll in care sa se vada si sa se poata vota userii de la care am cumparat mi usor fara sa parcuri 2-3-10 pagini de comentarii? E o idee...lapsanszkitamas scrie:ar trebui un moderator sa puna topicul asta sa apara primul. cred ca e singurul topic cu adevarat folositor pentru toti membrii, indiferent ca sunt vanzatori sau cumparatori, TFOLi sau AFOLi etc
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Pai tocmai de aia in postarea initiala (a mea) mereu modific si adaug vanzatorii de incredere. Nu trebuie sa citesti (n+1)! pagini, doar lista din postarea initiala
- talex
- gură spartă

Ah, credeam ca e doar o lista facuta din experienta personala.lapsanszkitamas scrie:Pai tocmai de aia in postarea initiala (a mea) mereu modific si adaug vanzatorii de incredere. Nu trebuie sa citesti (n+1)! pagini, doar lista din postarea initiala
Poate ar trebui sa mentionezi cumva ca e un rezumat al recomandarilor?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Rog un moderator sa faca acest topic un anunt, pentru ca sa apara intotdeauna printre primele topice.
Totodata as propune crearea unui grup ca TFOL/AFOL/Parinti (fara forum dedicat), in care sa fie inclusi doar vanztaorii de incredre si reprezentantii magazinelor. Ca idee, toti vanzatorii de incredere ar putea fi colorati cu o culoare unica (galben de exemplu) sau ar putea avea macar un rang/distinctie care sa ateste ca sunt vanzatori de incredere. La ce "piata" vasta avem aici, cred ca aceste masuri sunt cat se poate de folositoare. Rog conducerea sa ieie in considerare aceste propuneri, spre binele comunitatii
Totodata as propune crearea unui grup ca TFOL/AFOL/Parinti (fara forum dedicat), in care sa fie inclusi doar vanztaorii de incredre si reprezentantii magazinelor. Ca idee, toti vanzatorii de incredere ar putea fi colorati cu o culoare unica (galben de exemplu) sau ar putea avea macar un rang/distinctie care sa ateste ca sunt vanzatori de incredere. La ce "piata" vasta avem aici, cred ca aceste masuri sunt cat se poate de folositoare. Rog conducerea sa ieie in considerare aceste propuneri, spre binele comunitatii
Salut,
cum tot trebuie un Up pentru topic:
Am interactionat de curand cu OWF, il recomand cu toata incredrea
pachet foarte atent impachetat, desi am luat seturi vechi de la el, piese importante sunt intr-o stare foarte buna 9.5/10, toate piesele au fost conform descrierii.
Pe aceasta cale ii multumesc.
cum tot trebuie un Up pentru topic:
Am interactionat de curand cu OWF, il recomand cu toata incredrea
pachet foarte atent impachetat, desi am luat seturi vechi de la el, piese importante sunt intr-o stare foarte buna 9.5/10, toate piesele au fost conform descrierii.
Pe aceasta cale ii multumesc.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

din moment ce administratia nu considera ca acest topic merita sa fie "Anunt" trebuie cateodata sa-i dam un "up"