Civitatem et Flammas

Scrie răspuns
Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Civitatem et Flammas

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 17 August '14, ora 16:30

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Mar, 23 Decembrie '14, ora 20:17 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 3 ori în total.

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: Civitatem et Flammas

Mesaj de iuliand » Dum, 17 August '14, ora 22:09

Nasul este neterminat?

mrdc
gură spartă
gură spartă

Mesaj de mrdc » Dum, 17 August '14, ora 22:19

Cred ca daca avea nas si-ar fi dat seama ca i-a luat foc capul :)

Vorbind serios, felicitari Marius Mihai! Lucrarile tale sunt superbe, nu stiu daca am vazut vreuna care sa nu-mi placa. E o combinatie de cultura, idee, viziune si un talent extraordinar pentru sculptura cu piese Lego. Am vazut si desenele (pe flickr). Mi se pare foarte important ca le-ai pus acolo, asa putem si noi sa vedem etapele prin care se ajunge la o lucrare ca aceasta.

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Dum, 17 August '14, ora 22:37

Sculptura este geniala, dar eram curios de ce totul pare terminat mai putin nasul... ma gandesc ca poate e intentionat lasat asa.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 18 August '14, ora 00:37

Ei bine, asteptam publicarea creatiei de muult timp. Am observat pozele postate pe facebook si de multe ori m-am intrebat oare cand va fi gata. Acum ca vad creatia in toata splendoarea ei, am ramas masca. Sunt ataea detalii, nici nu stiu la care sa ma uit, de care sa ma interesez. Ochii i-am remarcat inca de la prima postare pe facebook, sunt fenomenali.

Ma simt ca la Muzeul de Locomotive Dej: oriunde ma uit, "imi pica falca". Uneori ma intreb cum se face ca asa un talent innascut ca tine nu a fost racolat de TLG. Apoi imi raspund singur: voi (i.e. deitatiile legoului) sunteti la un nivel mai presus de TLG. Daca voi ati face seturi, putini le-ar cumpara, fiindca putini sunt cei care pot aprecia arta la justa ei valoare.

Eu, preadistinse Marius, ma simt onorat chiar si de faptul ca activez in acelasi LUG cu tine. Sa stii ca de multe ori tu si munca ta sunteti argumentele mele pro-lego.

Asta e doar parerea unui muritor de rand care se uita "in sus" si nu ajunge la "gloria" talentului tau
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Lun, 18 August '14, ora 01:09

A iesit superb! Arata foarte foarte bine si in stadiul de constructie, acum e super super! Felicitari!

Cam cat de inalt este bustul in cm? Cam 60 de cm? Am masurat bine? Il vei pastra sa montat in casa, decorativ? :)
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Lun, 18 August '14, ora 03:20

@mrdc
@tamas
Tamas, esti mult prea amabil, eu sunt ca si voi, dar cu mai mult timp liber cred :) De fapt, eu sunt onorat sa fiu in acelasi LUG cu voi si sa am parte de asa comentarii frumoase si motivante. Va multumesc foarte mult.

@iuliand
Multumesc. Zona unde trebuia sa fie nasul este intentionat realizat asa. Am vrut sa arate un pic ca aspectul unui craniu, sa evoce un chip inspaimantator, erodat, distrus de timp... de foc...

@talex Multumesc!
Ai fost pe aproape, are in jur de 70cm, este un pic mai mare ca MOC-ul precedent cu Domnul Vulpoi :) (un nou record de inaltime) :) ...oricat mi-as fi dorit, nu-l pot pastra deoarece am nevoie de fiecare piesa...

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Mesaj de braker23 » Lun, 18 August '14, ora 14:34

Genial, ca de obicei, felicitari Marius. Stiu ca le postezi si international, si foarte bine faci, ar trebui si vitreolum sa te urmeze, ca merita, nu de alta ;)

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Mar, 19 August '14, ora 01:18

Aha, Venus fara maini, Nero fara nas... am prins ideea :) Ma bucur ca m-ai luminat.
Lucrarea este superba si merita toate laudele posibile.
Este impresionanta si prin dimensiuni... 70cm uau!
Felicitari! Este ARTA!

rere1234
guraliv
guraliv

Mesaj de rere1234 » Mar, 19 August '14, ora 10:32

Ca in todeauna genial! Asta nu-i MOC, asta-i arta....

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Mar, 19 August '14, ora 14:22

70 cm... wow! pacat, pacat ca nu il poti pastra... cred ca dadea super bine decorativ :)
dar cum in tot raul e si un bine asta inseamna ca o sa faci si alte chestii si mai si, asa ca looking forward! :D Si inca o data felicitari pentru asta, ca arata impresionant e putin spus
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal