In ca un w.e. a trecut, inca un proiect a fost terminat.
2x4, 4x4, si AWD.
Un camion de tip "pick-up" pentru off-road. Are diferentiale si caseta de transfer activate pneumatic (deocamdata ne instalate, astept niste pompe mari) deci poate circula in regimuri diferite in functie de teren (2x4, 4x4, si AWD). Propulsie de la doua motoare L, directie pe servo, "motor" V8, usor de montat si demontat.
Am si fisier .XLF la el dar trebui sa vad cum fac sa il share-uiesc cu voi.
Cele bune tuturor.
Eu ma intorc la proiectul pe senile.
Poze pe facebook, la https://www.facebook.com/media/set/?set ... ploaded=22
2x4, 4x4, and AWD
- thedutch21
- gură spartă

Re: 2x4, 4x4, and AWD
Hmm.. dupa cum ai montat battery box-ul ai dus putin la extrem teoria conform careia greutatea la un TT ar trebui "impinsa" spre puntea fata 
D.p.v. tehnic, modelul e destul de complex... imi place ideea cu 3 diferentiale blocabile, exact ca la un off-road real.
Ca design (de obicei nu e puctul meu forte)... ai putea adauga niste aparatoare mai mari si la rotile din spate.
Arata promitator modelul! Bravo!
Asteptam poze si dupa ce montezi partea de pneumatice
Il vedem in Mai la concursul TT?
D.p.v. tehnic, modelul e destul de complex... imi place ideea cu 3 diferentiale blocabile, exact ca la un off-road real.
Ca design (de obicei nu e puctul meu forte)... ai putea adauga niste aparatoare mai mari si la rotile din spate.
Arata promitator modelul! Bravo!
Asteptam poze si dupa ce montezi partea de pneumatice
Il vedem in Mai la concursul TT?
- Ode
- gură spartă

Stiu de aparatoarele alea de spate ca sunt cam mici, dar am ramas fara piese de 5 pe galben
asa ca improvizam. Nu cred ca o sa il vedem cu partea de pneumatic pe el, nu de alta dar am nevoie de servo si de moatoare ca sa imi termin proiectul de 6x6 la care lucrez acum (o zi doua si il desfac).
As vrea eu la concurs de TT, dar nu sunt in tara
As vrea eu la concurs de TT, dar nu sunt in tara
- thedutch21
- gură spartă

uu... acu am vazut unde locuiesti
draguta zona lacurilor! am fost anul trecut pe aproape (Detroit).
o sa facem poze de la concurs si le postam pe aici, ca sa vezi cum a mers.
app, pt aparatori puteai folosi si furtunase, sau kiar axuri si coturi ('angled connectors' cred ca le zice).
o sa facem poze de la concurs si le postam pe aici, ca sa vezi cum a mers.
app, pt aparatori puteai folosi si furtunase, sau kiar axuri si coturi ('angled connectors' cred ca le zice).