Vand Lego 7642 City Garage, 2009, hard to find
Vand Lego 7642 City Garage, 2009, hard to find
Vand set Lego 7642 City garage, nou, 2009, hard to find,pentru colectionari.Pret 600 lei negociabil, transport inclus cu posta romana .Am doua bucati! Astept mesaje private!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Vand Lego 7642 City Garage, 2009, hard to find
de ce e hard to find?
- AlexDesign
- gură spartă

pentru ca mai sunt si altii pe forum care-l au (eu) dar nu vor sa-l dea (tot eu) si se mai gasesc niste oportunisti care vad asta si profita cerand si dublul pretului din magazin...
-
gallgeorge
- gură spartă

@AlexDesign Vanzatorul poate pune ce pret vrea el, daca se cumpara la pretul respectiv sau nu , asta e deja alta problema.Dar totusi uita-te si tu pe ebay/bricklink sa vezi cam la ce pret ajunge setul asta(plus ca ai zis ca cere dublul pretului din magazin, dar setul nu se mai gaseste in niciun magazin din RO)
- AlexDesign
- gură spartă

Daca vrei sa discutam pe tema asta sunt liber la pm-uri. Eu zic doar atat: am setul si nu merita 600 pe el.
Utilizatorul AlexDesign a fost deja avertizat (Warn) pentru aceasta exprimare nepotrivita.AlexDesign scrie:pentru ca mai sunt si altii pe forum care-l au (eu) dar nu vor sa-l dea (tot eu) si se mai gasesc niste oportunisti care vad asta si profita cerand si dublul pretului din magazin...
vandut- se poate inchide!!