vand colectie totala si mare lego
- zozo_danutz
- gură spartă

Re: vand colectie totala si mare lego
Asteptam sa vedem ce vinzi ...ne tii in suspans...noi licitam deja si inca nu stim pt ce 
LEGO is fun!
ma verificati la razvan98bobi ca iam dat pozele mele cu colectia mea.toate pozele sunt ale mele!!!(sunt 15 fotografii)
- razvan98bobi
- gură spartă

Aici sunt pozele, cele mai recente:
http://www.flickr.com/photos/razvan98bobi/
http://www.flickr.com/photos/razvan98bobi/
Sunt interesat de niste casti ,capete,mai multe de la tine niste poze mai in detaliu nu ai ?
Pelerinele de templieri sunt din hartie?
Pelerinele de templieri sunt din hartie?
- razvan98bobi
- gură spartă

Asta-i tot ce am.Trmite-i mesaj privat sau vorbiti pe mess.
lapaanazkitamaa daca am scirs bine adaugama la mess carausut si vom vorbi despre sine si celelalte ok?
- razvan98bobi
- gură spartă

N-ai scris bine: lapsanszkitamas. Si incearca sa scrii si tu aici mai corect si caligrafic,desi asta e treaba lui adn2377.
E treaba oricui observa...razvan98bobi scrie:N-ai scris bine: lapsanszkitamas. Si incearca sa scrii si tu aici mai corect si caligrafic,desi asta e treaba lui adn2377.
Cat despre caligrafic, asta se refera sctrict la scrisul de mana
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
nu prea pot intra pe mess din pacate decat extrem de rar
(n-am mai intrat de cand am dezinstalat aplicatia, acum 5 ani; nici nu mai stiu ce poza am la profil
)
daca te rog frumos n-am putea comunica prin email? oricum eu nu ma grabesc deci am timp sa astept raspunsurile
btw, vezi ca in loc de "S" ai apasat "A" , astfel ca ai creat o stalcitura mai tare decat cea din actele de identitate roflol roflol
daca te rog frumos n-am putea comunica prin email? oricum eu nu ma grabesc deci am timp sa astept raspunsurile
btw, vezi ca in loc de "S" ai apasat "A" , astfel ca ai creat o stalcitura mai tare decat cea din actele de identitate roflol roflol
- razvan98bobi
- gură spartă

Tocmai ce mi-a ajuns un colet de la carasut (legojoe).Recomand.Pachetul invelit bine.Minifigurinele in stare perfecta,asa cum vorbisem.
- the_expendable
- gură spartă

Bine de stiut 
lapsanszkitamas ok o sa vb pe email.ce poze vrei sati trimit?(cu placi,cu figurine, etc).da sami dai adresa ta de email.P.S:PENTRU CEI CARE COMENTEAZA CA NU SCRIU ORTOGRAMELE CORECT,EU LA LB ROMANA ADIK LA SCOALA SI LA TEME SCRIU TOATE ORTOGRAMELE ASA CUM TREBUIE SI SCRIU MAI BINE ORTOGRAMELE DECAT MULTI DINTRE VOI(pt adn2377) pt ca la mess si pe net e alta treaba.
-
badgogo
- gură spartă

Normal ar fi sa scriem corect peste tot!!!legojoe scrie:P.S:PENTRU CEI CARE COMENTEAZA CA NU SCRIU ORTOGRAMELE CORECT,EU LA LB ROMANA ADIK LA SCOALA SI LA TEME SCRIU TOATE ORTOGRAMELE ASA CUM TREBUIE SI SCRIU MAI BINE ORTOGRAMELE DECAT MULTI DINTRE VOI(pt adn2377) pt ca la mess si pe net e alta treaba.
- razvan98bobi
- gură spartă

Asta cam asa e.badgogo scrie:Normal ar fi sa scriem corect peste tot!!!legojoe scrie:P.S:PENTRU CEI CARE COMENTEAZA CA NU SCRIU ORTOGRAMELE CORECT,EU LA LB ROMANA ADIK LA SCOALA SI LA TEME SCRIU TOATE ORTOGRAMELE ASA CUM TREBUIE SI SCRIU MAI BINE ORTOGRAMELE DECAT MULTI DINTRE VOI(pt adn2377) pt ca la mess si pe net e alta treaba.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
N-am sa spun ca nu e importanta scrierea corecta, dar putem s-o lasam un pic mai moale, ca doar suntem intre prieteni practicandu-ne hobbyul, deci ideal ar fi sa fir o atmosfera placuta, relaxanta, nu ca la scoala/locul de munca. Acum daca mai apar cateva greseli mici asta e, nu trebuie sa ne transformam in profi de romana 
Apropo, daca cineva scrie/pronunta numele meu incorect, poate fi iertat, deoarece este transliteratia in maghiara a unui nume polonez, deci vorbitorilor unei limbi romanice le e aproximativ imposibil sa-l pronunte/scrie corect roflol. Eu personal nu ma supar daca persoana implicata macar se straduieste
@legojoe: tami_lap2008@yahoo.com. Orice legat de domeniul feroviar: sine, sasiuri, roti etc etc
Apropo, daca cineva scrie/pronunta numele meu incorect, poate fi iertat, deoarece este transliteratia in maghiara a unui nume polonez, deci vorbitorilor unei limbi romanice le e aproximativ imposibil sa-l pronunte/scrie corect roflol. Eu personal nu ma supar daca persoana implicata macar se straduieste
@legojoe: tami_lap2008@yahoo.com. Orice legat de domeniul feroviar: sine, sasiuri, roti etc etc