vand colectie totala si mare lego
vand colectie totala si mare lego
vand colectie de lego personala(intreaga sau separata,la alegere).colectia este din 2007 pana in 2012.specificatii:am vase de razboi,jeepuri,masini de razboi,antitancuri de razboi,figurine de politie,figurine de razboi,figurine normale(exemplu city),sine pentru tren lego,piese lego rare si foarte rare,arme brickarms(sunt niste arme facute in america in cele mai mici detalii din jocuri filme desene,care nu se poat cumpara daca esti in romania),parti(capete,picioare,brate,incheieturi,corpuri,accesorii)si arme separate si mai vand figurine din al doilea razboi mondial sis primul si figurine gen mw2 sau mw3.numar de piese din colectie:aproximativ 2035(poate mai mult).pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:0755957201(in orange) sau pe adresa de messanger:carausut@yahoo.com(specificati ca sunteti de pe forum si ca vrei sa imi cumparati colectia.
Ultima oară modificat Sâm, 13 Aprilie '13, ora 19:38 de către legojoe, modificat 1 dată în total.
- the_expendable
- gură spartă

Re: vand colectie totala si mare lego
Poza cu collectia ta ?
- zozo_danutz
- gură spartă

Da...asteptam sa vedem o poza....e mult mai usor sa vedem ce ne intereseaza de acolo decat sa ne imaginam ce vinzi...imi place faza...cu minifigurine din al doilea razboi mondial....se fabrica Lego pe atunci ..tb sa fie foarte scumpe....glumeam.. roflol ..
LEGO is fun!
-
badgogo
- gură spartă

Chiar sunt curios sa vad cateva poze cu colectia sau macar numarul (codul) unor seturi.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
yes, indeed, niste poze ar fi o buna metoda pt a atrage clientela. sunt si eu interesat de anumite piese, seturi 
Da, cu atat mai mult cu cat, dupa cunostintele mele, Lego nu a produs niciodata masini de razboi, tancuri, etc.
Oricum, m-am interesat la sursa.
Majoritatea nu sunt piese originale ci chinezesti. Ar fi cateva figurine originale si ceva pese (nu seturi). Nu am insistat...
Oricum, m-am interesat la sursa.
Majoritatea nu sunt piese originale ci chinezesti. Ar fi cateva figurine originale si ceva pese (nu seturi). Nu am insistat...
- the_expendable
- gură spartă

100% lego nu a produs seturi cu Razboi etc ... Ori ii chinezarie , ori ii Cobi 
- razvan98bobi
- gură spartă

Exista si un Darth Maul in aceasta colectie.Am intrebat
.
-
manuchao84
- guraliv

mi s-a facut pielea de gaina cand am citit anuntul
:P
- Cloud
- gură spartă

Vrem poze ! 
ma va rog frumos zicetimi cum sa pun o poza ca am increcat azi sa pun si nu stiu cum
-
badgogo
- gură spartă

Incarca o poza pe "flick" sau pe un alt site care permite gazduirea de fotografii si pune link-ul aici.legojoe scrie:ma va rog frumos zicetimi cum sa pun o poza ca am increcat azi sa pun si nu stiu cum
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Intri pe siteul flickr (posedat de yahoo
) iti faci cont (cred ca se poate asocia/loga cu IDul yahoo, dar nu sunt sigur); incarci niste poze frumoase, clare, in asa fel incat cei interesati sa poata vedea ce si cum vinzi (ca dee, nu prea sunt cumparatori la un lot cu poze aiurea fiindca pare dubios) si dai linkul pozelor aici pe forum (eventual faci un album din ele)
Cand spun linjul pozelor ma referla o singura poza deoarece pe celelalte le vedem prin intermediul photostreamului (curent de poze
)
Succes
Cand spun linjul pozelor ma referla o singura poza deoarece pe celelalte le vedem prin intermediul photostreamului (curent de poze
Succes
Cel mai simplu si rapid e pe imgur - http://imgur.com/ . Te duci la upload images from computer, alegi imaginea, apesi pe start upload dupa care poti posta link-ul aici din casuta "Direct Link (email & IM)".
- lapsanszkitamas
- gură spartă

cu flickrul e mai bine fiindca nu trebuie sa postezi 25.000000000 de linkuri catre fiecare poza. si photobucket este folositor dar e greu de folosit