WIP: Alien Atmosphere Processor

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

WIP: Alien Atmosphere Processor

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Joi, 28 Februarie '13, ora 14:43

Salutare, a trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici pe Rolug, din pacate am fost
foarte ocupat cu serviciul si altele... cu greu am gasit timp si pentru Lego. :(

Momentan, lucrez la un nou MOC din seria ALIEN Assimilators, o serie pe care am inceput-o acum un an cu o vigneta timida de 16x16... http://www.mocpages.com/moc.php/312657

Mocul asta este ceva nou pentru mine, e pentru prima data cand construiesc in tema "Apocalypse" si sunt curios sa aflu care sunt parerile voastre...

Imagine

Turnul ala ar vrea sa fie o structura extraterestra ce are rolul de a converti aerul intr-o atmosfera diferita, nociva pentru vietatile care traiesc pe pamant dar benefica pentru invadatori (extraterestrii nu pot respira aerul de pe pamant asa ca se folosesc de aceste structuri pentru a-si creea propriul ecosistem).

Aceste structuri elibereaza in aer niste spori ce afecteaza viata biologica convertindu-le in "materie prima" ca apoi "harvesterii" sa o poata aduna.

Imagine

A trecut prin multe camionul asta, e cam ruginit si ciuruit... :D :)

Tancul este o unitate de asalt foarte eficienta, el este preferat de catre extraterestri in situatiile
de atac rapid sau pentru a apara obiective strategice. Are o manevrabilitate foarte buna si exceleaza pe campul de batalie.

Este dotat cu o tureta ce trage cu plasma, poate fi folosit contra unitatilor la sol dar si contra celor aeriene. Foloseste tehnologia levitatiei astfel incat poate fi manevrat pe orice teren.

La tanc, a fost ceva de munca, el a trecut prin mai multe stagii de
design unde am incercat sa concep ceva la scara nu foarte mare, sa nu fie prea sofisticat si sa se pastreze stilul bio-mecanic al creatiilor precedente.

Prima varianta a tancului a fost prea mica. Mi s-a parut cam fragil si nu prea amenintator... :x

Imagine

A doua varianta pe care am incercat-o a fost sa ii dau tancului mai multa aerodinamicitate si am pastrat
elemente de design de la prima versiune cum ar fi tureta si carcasa superioara.

Imagine
Ultima oară modificat Sâm, 01 Iunie '13, ora 19:49 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 26 ori în total.

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Re: WIP: Alien Atmosphere Processor

Mesaj de tonicodrea » Joi, 28 Februarie '13, ora 16:06

QWOEoeoqoerwuietyqetuioqeruioy!!!!
E asa de frumos...imi lumineaza ochii ....
Imagine

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Joi, 28 Februarie '13, ora 16:52

Camionul arata beton!!! :D :D

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Joi, 28 Februarie '13, ora 17:25

Camionul e al celor ce fac parte din rezistenta? :D

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Joi, 28 Februarie '13, ora 19:37

dupa parera mea,camionul are rotile prea mici,mai pune un strat de cauciuc pe ele sau ceva iar a 2-a versiune a tancului arata un pic cam stupid,prea lat si parca ar fi o barca pe perne de aer,prima versiune imi place mai mult dar ala are tunul prea lung.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Joi, 28 Februarie '13, ora 22:37

@toni, @gallgeorge multumesc.

@geo2087 camionul e doar un vehicul civil, el a fost surprins in lupta cand extraterestri au invadat in urma cu multi ani. Camionul l-am facut mai mult pentru a arata contrastul dintre tehnologii dar si pentru a arata aspectul unei lumi apocaliptice.
Rezistenta va avea si ea vehicule si vor fi intr-o stare mai buna. :)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 28 Februarie '13, ora 22:54

De-abia astept sa vad produsul final :D :D :0
Ce pot zice... parti pozitive: ...pot scrie o carte numai despre astea roflol ; parti negative: nu pot zice chiar negative, dar cred ca ai mai putea lucra un pic la camion ;)

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Joi, 28 Februarie '13, ora 23:35

Cum au spus si colegii mai sus eu as mai cizela un pic camionul : roti mai mari, as renunta la aspectul de "shark" al botului .
Prima varianta de tanc mi se pare mai ok (e mai SF). A doua varianta duce mai mult inspre un hovercraft.

Dar per ansamblu reusesti sa uimesti in continuare. Bravo pentru munca depusa. :D

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Vin, 01 Martie '13, ora 02:06

Mihai Marius Mihu scrie:Rezistenta va avea si ea vehicule si vor fi intr-o stare mai buna. :)
Abia astept rezistenta :D

Spor si bravo!

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Dum, 03 Martie '13, ora 19:27

@razvy
Multumesc. M-am gandit si sunt de parere ca nu mai am ce sa ii adaug, cred ca l-am incarcat deja cu prea multe detalii, ma gandisem la niste oglinzi dar nu prea isi au rostul avand in vedere ca este doar o rabla.

@N33 @badgogo
Am ales sa fac botul in stilul ala pentru ca sa aiba un aspect mai unic si sa nu se asemene cu cele de la seturile CITY. Rotile sunt cam mici, intradevar, dar am vazut camioane ce folosesc si dastea. Am ales sa ii pun acest tip de roti pentru ca am putut sa ii adaug un detaliu realist... roti duble pe osia din spate.

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Dum, 03 Martie '13, ora 21:34

tonicodrea scrie: Imagine
LEGO System Master!

tuning
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tuning » Mie, 06 Martie '13, ora 14:38

Salut sper sa nu deranjeze si ideea mea ,in general mie nu imi place sa comentez la creatile altora pentru ca consider ca asa a dorit el sa le faca si nu are rost sa comentez mai ales pe teme Sf care mie unul nu imi plac deloc , dara aici asi putera sa iti sugerez niste ideei la camion ai putea ca sa scapi de rotile acelea mici ai putea sa scoti cauciucul si sa o lasi cazuta pe janta cum ar fi ciuriuta si ai putea sa adaugi un mic foc la roata cum ar fii luat foc cauciucul la fel si la geam parca nu merge geamul acela intact ca duar a suferit pagube baga niste bucati cum ar fii spart cevade gen si despre creeatie in sine nu stiu ce sa zic daca nu ar fii comentul nu s ar intelege nimic din ce este acolo ... sau nu este terminat?
Ma repet sper sa nu fii deranjat
Te salut si bafta la moc uri ;)

sergius
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de sergius » Sâm, 30 Martie '13, ora 13:08

A fost o imagine interesanta .Acum ma duc sa fac si eu un MOC din acesta si desigurmulta multa multa bafta laMOC -uri .Stii am facut un luptător din o serie pe care am inventat-o chiar eu "battle for the build "si este super are:epoleţi blindati ,o arma ultra magnetică si inca o arma cu o ancoră de dare sa se agate de pereti si am mai facut un camping cu un tainetor de lemne ,un câine care trage un copil care il tine in lesa o sa vedeti imagini la MOC-uri cu luptătorul si cu camping-ul.

Andrei Ion
tăcut
tăcut

Mesaj de Andrei Ion » Sâm, 30 Martie '13, ora 20:02

Chinuit asamblate si ca tematica vad ca sunt de sorginte intunecata, poate ca ar fi mai bine sa schimbi sensul (intelegi bine ce spun !) fiindca mai sunt si copii pe aici pentru care reprezinti o antireclama.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Sâm, 30 Martie '13, ora 21:04

Andrei Ion scrie:Chinuit asamblate si ca tematica vad ca sunt de sorginte intunecata, poate ca ar fi mai bine sa schimbi sensul (intelegi bine ce spun !) fiindca mai sunt si copii pe aici pentru care reprezinti o antireclama.
Imi pare rau sa vad ca nu se apreciaza creativitatea.
Suntem un stat democrat si suntem liberi sa ne exprimam si sa gandim liber. Acest forum este pentru toti fanii de lego, indiferent de varsta. Daca am incalcat cumva regulile acestui forum, rog administratorii sa imi stearga toate posturile si chiar si contul.