Galaxy Squad!!!

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Re: Galaxy Squad!!!

Mesaj de gallgeorge » Dum, 02 Decembrie '12, ora 18:21

Sincer,mi se pare ca e una din cele mai nereusite teme LEGO.Toate seturile sunt kitsch-uri, apar toate culorile posibile, iar figurinele mi se par de-a dreptul oribile. Probabil o sa aiba si niste preturi exagerate. :(

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 02 Decembrie '12, ora 18:31

vad bine, niste piee noi?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

chirox_krika
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chirox_krika » Dum, 02 Decembrie '12, ora 21:31

:0 :0 :0
AWESOMENESS LEVEL: 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999,(9)

Astea is unele dintre cele mai tari seturi facute vreodata! :D Trebuie neaparat sa pun mana pe ele!
Imagine

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Lun, 03 Decembrie '12, ora 10:42

70702

Dear Santa...
LEGO System Master!

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Lun, 03 Decembrie '12, ora 10:54

Si mie imi plac,nu stiu de ce lumea zice ca sunt nereusite si proaste,mie imi plac. :)

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Lun, 03 Decembrie '12, ora 11:21

Probabil pentru ca sunt facute pentru copii asa mici ca tine roflol

Sunt bune doar pentru piese si culori!

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Lun, 03 Decembrie '12, ora 11:31

Mersi Geo roflol

chirox_krika
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chirox_krika » Lun, 10 Decembrie '12, ora 19:57

Da care e problema cu seturile astea? :?
Mie imi plac FOARTE mult si nu sunt un copilas care vede jucarii colorate.
Deci repet, care e problema? Sunt chiar niste seturi reusite. Bineinteles, nici gand sa se compare cu Blacktron, Insectoids sau Mars Mission, deoarece Lego a devenit foarte comercial. Dar Galaxy Squad e o tema noua, care aduce anumite elemente de la serii Space mai vechi, dar in acelasi timp foloseste un sistem de constructie ca la Exo-Force sau Ninjago si in acelasi timp aduce catre Space.
Este ceva nou, si cand s-au facut atatea teme Lego, este cam greu sa vii cu ceva original/inventiv, nu credeti? /:)
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 10 Decembrie '12, ora 21:37

pai asta e problema...baga stilul ninjago in clasicul blactron/space whatever
stilul ninjago se potriveste mai mult cu seriile-jucarie gen city, power miners, ninjago etc; o tema gen lupta epica din spatiu are nevoie de mai multa seriozitate, nu de doua ganganii prost dimensionate cu cate doua flick-fire si o naveta spatiala cat o minifigurina
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

chirox_krika
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chirox_krika » Mar, 11 Decembrie '12, ora 15:47

lapsanszkitamas scrie:pai asta e problema...baga stilul ninjago in clasicul blactron/space whatever
stilul ninjago se potriveste mai mult cu seriile-jucarie gen city, power miners, ninjago etc; o tema gen lupta epica din spatiu are nevoie de mai multa seriozitate, nu de doua ganganii prost dimensionate cu cate doua flick-fire si o naveta spatiala cat o minifigurina
Da, unii privesc asta ca o combinatie proasta... Eu nu :| . Daca nu va place ideea asta de constructie, macar o sa stiti ce seturi sa nu cumparati.
Iar daca unii sunt de parere ca Blactron sau alte serii Space mai vechi, sunt mult mai bune decat Space Squad sau Alien Conquest, este doar parerea lor. Desi din unele puncte de vedere, alea erau mai tari, dar cum am mai zis, Lego a devenit ceva foarte comercial, acum le trebuie doar idei noi, design-uri noi, etc. Ei vor face ceva care stiu ca va atrage copii sa cumpere Lego, deoarece se bazeaza pe urmatoarea idee: "Nu vom face seturi pentru cativa fani adolescenti/maturi :? , ci pentru multi copii la care parintii vor plati seturile :D ". Cam asta e ideea oricarei companii: sa atraga majoritatea.
Deci doar pentru ca unii dintre noi se vor plange ca aceasta tema nu e una reusita, nu va schimba nimic in bine. De fapt, cu aceste teme noi, posibilitatea ca multi copii sa devina fani Lego este mai mare.
Eu nu interzic nimanui dreptul la libera exprimare, dar va rog nu insultati noile teme. Solutie simpla: gasiti seturi pe placul vostru. ;)
Imagine

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mar, 11 Decembrie '12, ora 17:08

SI ce vrei sa spui cu asta, vechile seturi space n-au fost facute pentru copii? roflol
Daca tie ti se pare mai ok un set cu o masinuta/navuta lila cu portocaliu din 20 piese si o magaoaie care aduce cu o insecta decat navele alea mari si bazele din vechile seturi te priveste.

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mar, 11 Decembrie '12, ora 19:28

chirox_krika scrie:Da, unii privesc asta ca o combinatie proasta... Eu nu :| . Daca nu va place ideea asta de constructie, macar o sa stiti ce seturi sa nu cumparati.
Iar daca unii sunt de parere ca Blactron sau alte serii Space mai vechi, sunt mult mai bune decat Space Squad sau Alien Conquest, este doar parerea lor. Desi din unele puncte de vedere, alea erau mai tari, dar cum am mai zis, Lego a devenit ceva foarte comercial, acum le trebuie doar idei noi, design-uri noi, etc. Ei vor face ceva care stiu ca va atrage copii sa cumpere Lego, deoarece se bazeaza pe urmatoarea idee: "Nu vom face seturi pentru cativa fani adolescenti/maturi :? , ci pentru multi copii la care parintii vor plati seturile :D ". Cam asta e ideea oricarei companii: sa atraga majoritatea.
Deci doar pentru ca unii dintre noi se vor plange ca aceasta tema nu e una reusita, nu va schimba nimic in bine. De fapt, cu aceste teme noi, posibilitatea ca multi copii sa devina fani Lego este mai mare.
Eu nu interzic nimanui dreptul la libera exprimare, dar va rog nu insultati noile teme. Solutie simpla: gasiti seturi pe placul vostru. ;)
Un punct de vedere surprinzator de realist si matur.

Spre deosebire de altele scrise pe aici...

Realitatea e destul de simpla. Un produs / serie de produse se lanseaza in urma unor analize de marketing, care spun ce s-ar cere pe piata (si atentie - asta in cadrul segmentului tinta de consumatori). Daca analiza se dovedeste corecta, produsul se dovedeste un succes. Daca nu, pe dos...

Fiecare dintre noi putem spune ce ne place sau nu, dar cred ca e deplasat sa judecam ce "ar trebui" sau nu sa lanseze Lego...

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Mar, 11 Decembrie '12, ora 19:37

Realitatea e destul de simpla. Un produs / serie de produse se lanseaza in urma unor analize de marketing, care spun ce s-ar cere pe piata (si atentie - asta in cadrul segmentului tinta de consumatori). Daca analiza se dovedeste corecta, produsul se dovedeste un succes. Daca nu, pe dos...
Deci fac astea pentru copii,ca nu vor face doar pt TFOL si AFOL,ca totusi este o jucarie.Dar sa nu uitam ca fac si cateva seturi pentru adulti,dar daca seturile sunt prea mari cine are bani sa le cumpere ? Am vazut eu Death Star care sta in magazine ani si ani si tot nu il cumpara nimeni.

vitreolum
gură spartă
gură spartă
Judet: Bihor
Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/

Mesaj de vitreolum » Mar, 11 Decembrie '12, ora 19:45

N33 scrie:
Deci fac astea pentru copii,ca nu vor face doar pt TFOL si AFOL,ca totusi este o jucarie.Dar sa nu uitam ca fac si cateva seturi pentru adulti,dar daca seturile sunt prea mari cine are bani sa le cumpere ? Am vazut eu Death Star care sta in magazine ani si ani si tot nu il cumpara nimeni.
Setul ala e o ciudatenie... practic e un playset, mai mult adresat copiilor, dar pretul numai pentru copii nu e. Majoritatea adultilor cumpara seturile pentru display, iar asta e urat. Cel putin pentru ochii mei. :D

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Mar, 11 Decembrie '12, ora 20:06

Pana una alta, toti avem de castigat :)
Comunitatea creste, Lego ajungand la un public tot mai larg. De asemenea, pentru TFOLi/AFOLi, piesele mi se par utile (la fel ca si cele din seturile Friends - de exemplu, in noul val de seturi Friends, sunt doua care contin mingiute :D ceea ce e o veste buna pentru amatori GBC, pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu au mai fost incluse in seturi mingi; probabil si pretul lor de pe Bricklink va scadea, odata cu introducerea in piata a acestor piese :) )