Lego 8085
-
riana2009_smith
- vorbăreț

Lego 8085
Lego original 100%!
Vreificata fiecare piesa!
Star wars ( marea majoritate a pieselor apartin setului 8085 ,sunt inlocuite cam in jur de 8-10 piese cu alte piese de acelasi fel doar de alta culoare!
Alte piese lipsesc!
Produsul final este cel din poza!
ATENTIE! toate piesele sunt lego si sunt ORIGINALE 100%,
Poza reala,piesele sunt in stare f buna
Nu vand pe bucati,nu fac schimb!
Pret 50 lei
Vreificata fiecare piesa!
Star wars ( marea majoritate a pieselor apartin setului 8085 ,sunt inlocuite cam in jur de 8-10 piese cu alte piese de acelasi fel doar de alta culoare!
Alte piese lipsesc!
Produsul final este cel din poza!
ATENTIE! toate piesele sunt lego si sunt ORIGINALE 100%,
Poza reala,piesele sunt in stare f buna
Nu vand pe bucati,nu fac schimb!
Pret 50 lei
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Ultima oară modificat Dum, 02 Decembrie '12, ora 18:21 de către riana2009_smith, modificat de 7 ori în total.
- razvan98bobi
- gură spartă

Re: Lego 8085 complet 95%
Piesele cu care ai inlocuit in poza 1 sunt originale LEGO?
- zozo_danutz
- gură spartă

- razvan98bobi
- gură spartă

-
riana2009_smith
- vorbăreț

Piesele inlocuite sunt lego evident , sunt doar de alta culoare!
-
riana2009_smith
- vorbăreț

Nu detin instructiuni!
- razvan98bobi
- gură spartă

-
riana2009_smith
- vorbăreț

Multumesc !pretul este fix!
- razvan98bobi
- gură spartă

Setul nu face in jur de 30 lei, asa cum este el.Minifiguina ii mai da valoare.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
hai sa nu inducem lumea in eroare: setul este complet 60% (nici macar atat) iar piesele inlocuite nu sunt de alta culoare ci sunt complet altele!!! de la minifig la parbriz, si de la ornamente la engine intake.
totusi, nu suntem idioti, sa dam 45% din pretul original pentru un set la mana a doua cu 40% din piese lipsa (inclusiv minifigurina!!!)
@ adn2377: scuze ca m-am bagat dar simt ca este de datoria mea ca membru sa atrag atentia la aceasta chestie. nu e inselatorie, dar descrierea nu e exacta, sa nu zic deceptiva.
totusi, nu suntem idioti, sa dam 45% din pretul original pentru un set la mana a doua cu 40% din piese lipsa (inclusiv minifigurina!!!)
@ adn2377: scuze ca m-am bagat dar simt ca este de datoria mea ca membru sa atrag atentia la aceasta chestie. nu e inselatorie, dar descrierea nu e exacta, sa nu zic deceptiva.
Fiecare are dreptul sa solicite ce pret doreste - si sa stea cu produsul la vanzare doua zile sau doi ani.
Pe de alta parte insa, in momentul in care apare la vanzare un set care nu este complet, ar fi cel mai bine sa fie specificat putin mai exact ce piese lipsesc.
Tehnica inlocuirii ar trebui sa fie o exceptie folosita doar in cazuri deosebite (piese foarte rare in culoarea respectiva, etc) si sa fie utilizate piese identice dar de culori diferite.
In acest caz e adevarat ca parbrizul din imagine nu are nici o legatura cu modelul original si arata cam ca nuca in perete... si nu e singurul exemplu.
Bineinteles ca setul se poate scoate la vanzare si asa, dar aceste detalii trebuie specificate explicit.
Pe de alta parte insa, in momentul in care apare la vanzare un set care nu este complet, ar fi cel mai bine sa fie specificat putin mai exact ce piese lipsesc.
Tehnica inlocuirii ar trebui sa fie o exceptie folosita doar in cazuri deosebite (piese foarte rare in culoarea respectiva, etc) si sa fie utilizate piese identice dar de culori diferite.
In acest caz e adevarat ca parbrizul din imagine nu are nici o legatura cu modelul original si arata cam ca nuca in perete... si nu e singurul exemplu.
Bineinteles ca setul se poate scoate la vanzare si asa, dar aceste detalii trebuie specificate explicit.
- razvan98bobi
- gură spartă

Mie nu mi se par piesele alea a fi originale LEGO.Ca asa are si fratele meu un set non-lego si culoarea este aceeasi(stearsa).
- tonicodrea
- gură spartă

Scuze ca ma bag,piesele inlocuite sunt fake,fara suparare dar nu poti spune ca nu sunt,macar verifica.De exemplu sunt doua piese una langa alta identice doar ca una are gauri si una nu,se vede clar ca una e fake,si parbrizul ala,e foarte vechi,de prin space 80',an avut si eu un set fake cu aceelasi parbriz si culoarea e la fel,deci e diferit fata de cel original.In conclusie ai inlocuit cu piese fake,si nici macar nu e 95% complet,si minifigurina e un ARF Trooper cu un laser de Lightsaber in mana.

-
gallgeorge
- gură spartă

Nu sunt eu mare expert in LEGO SW, dar eu nu as da mai mult de 15 lei pe setul asta. In primul rand, multe piese sunt fake si setul e complet 50-60%.De asemenea, lipsesc si cele 2 figurine.
-
riana2009_smith
- vorbăreț

Re: Lego 8085
Absoult !Nu sunteti experti dar impartiti gratuit opinii si pareri! piesele nu sunt fake!,fake sunt neuronii vostrii care probabil sunt adormiti,sunt in totalitate lego originele piesele ce D*-zeu ati luat-o razna cu toii!