Nou magazin LEGO Online
Nou magazin LEGO Online
Buna ziua, aici veti gasi un nou magazin online de LEGO http://www.jocuri-lego.ro, sper sa gasiti tot ce cautati :. Va doresc week end placut si la cate mai multe seturi
Re: Nou magazin LEGO Online
Preturi oribile, si pe de asupra redirecteaza catre alt site. Nu e deloc profesional.
redirectioneaza din cauza ca nu are produse proprii, dar indexeaza siuteturile .ro care au
-
gallgeorge
- gură spartă

preturi foarte mari, iar majoritatea nici nu sunt pe stoc.
e destul de nou, vor avea o indexare mai buna, iar fiecare set va fi afisat cu cel mai bun pret
In primul rand arata oribil site-ul ala. In al doilea rand cand fac click pe un produs, de exemplu:
http://jocuri-lego.ro/lego-lego-technic ... r-cu-cupa/
Ma duce la o pagina inexistenta(404)de pe alt site. Ce sa zic, profesionalism de invidiat. Si da, si preturile sunt relativ mari / similare cu cele din hypermarket-uri.
http://jocuri-lego.ro/lego-lego-technic ... r-cu-cupa/
Ma duce la o pagina inexistenta(404)de pe alt site. Ce sa zic, profesionalism de invidiat. Si da, si preturile sunt relativ mari / similare cu cele din hypermarket-uri.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
apreciabila incercarea, poate daca va mai straduiti mult va merge bine. deocamdata e...
succes la treaba
succes la treaba
cum am spus, magaziul e inca nou, va multumesc pentru feedback, voi ne ajutati sa crestem, pe viitor vor fi indexate doar preturile mici de pe .ro, fiecare produs fa vi afisat cu cel mai mic pret de pe .ro, va multumesc inca odata
Doream sa va anunt ca au fostremediate problemele legate de link-uri. puteti intra sa verificati site-ul, ne-ar ajuta feedback-ul vostru. 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
mai trebuie lucrat la preturi un pic, si eventual la gruparea seturilor, adica sa nu-mi arate setul x de n ori (neN*, n=cate preturi sunt)
am fost redirectionata pe alte site-uri si a trebuit sa inchid mozilla sa ies din paginile respective 
toate produsele sunt de pe alte site-uri deoarece scopul site-uului este de a lua comisioane daca se cumpara produsele de pe site-urile redirectionate.
in concluzie asta e magarie pe fata, ei ca magazin online cu produse pe stoc nu exista...
exemplu adresa link :
http://event.2parale.ro/events/click?ad ... =78c3de724
e nesimtire prin faptul ca te prezinti ca magazin online, macar ai decenta sa specifici care e scopul site-ului.
ps: daca vrei sa dovedesti ca esti serios, vrem si noi numele firmei si un cod fiscal sa verificam.
in concluzie asta e magarie pe fata, ei ca magazin online cu produse pe stoc nu exista...
exemplu adresa link :
http://event.2parale.ro/events/click?ad ... =78c3de724
e nesimtire prin faptul ca te prezinti ca magazin online, macar ai decenta sa specifici care e scopul site-ului.
ps: daca vrei sa dovedesti ca esti serios, vrem si noi numele firmei si un cod fiscal sa verificam.
Ca sa fim corecti cam 90% dintre magazinele online nu au stoc propriu ci se bazeaza pe stocul furnizorilor. Nu ca acesta ar fi magazin online...promo scrie:in concluzie asta e magarie pe fata, ei ca magazin online cu produse pe stoc nu exista...
Nu mi se pare ca acest aspect are cum sa fie mascat, avand in vedere ca ajungi pe alte site-uri dupa ce dai click pe produse (asta in cazul in care chiar ajungi undeva). De altfel userul care a postat linkul chiar si scrie mai sus:promo scrie:e nesimtire prin faptul ca te prezinti ca magazin online, macar ai decenta sa specifici care e scopul site-ului.
Solimyr scrie:redirectioneaza din cauza ca nu are produse proprii, dar indexeaza siuteturile .ro care au
Nu vad locul unei solicitari de acest gen.promo scrie:ps: daca vrei sa dovedesti ca esti serios, vrem si noi numele firmei si un cod fiscal sa verificam.
Ca si concluzie, site-ul arata oribil dar mai important decat atat, ca si functionalitate este aproape egal cu zero. Chestiunea este simpla - daca proprietarul va reusi sa modifice aceste aspecte, va ajunge poate la un moment dat sa aiba trafic. Daca nu, nu se va ingesui nimeni...
Salut din nou, multumesc de pareri, nu au fost ignorate, chiar am umblat la site si eu cred ca am schimbat in bine, va invit sa aruncati o privire, poate reusesc sa va schimb parerea in bine 
Much better.Solimyr scrie:Salut din nou, multumesc de pareri, nu au fost ignorate, chiar am umblat la site si eu cred ca am schimbat in bine, va invit sa aruncati o privire, poate reusesc sa va schimb parerea in bine
Ca sugestii de design: textul din dropdown-ul de la meniu ar trebui aliniat la stanga(nu central) iar line height-ul(spatiul dintre randuri, tot la menu dropdown) ar trebui si el marit.
De asemenea rosul din header mi se pare un pic prea aprins, imi zgarie ochii. Eventual incearca culoarea asta - #df1d0e - sub textura.
Si inca ceva, footer-ul mai trebuie lucrat, eventual extins cu diverse informatii / widgets - de genul ultimele adaugari in baza de date, un eventual despre noi si niste social media icons, in cazul in care aveti profile pe diverse retele de socializare.