The Fortune Temple

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

The Fortune Temple

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 13:19

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Joi, 27 Iunie '13, ora 04:44 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 15 ori în total.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Re: The Fortune Temple

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 15:08

Imagine
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 19:37

Haha!!!! imi plac imaginile tale :D :D roflol

Mersi Tamas. :)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 20:36

Am vazut cand ai postat moc-ul pe flickr si pe mocpages, si, ca fiecare moc de-al tau, ma lasa cu gura cascata :0 :0 :0 !
Desi poate e cam ... ideea cu demoni, detaliile sunt superbe! Stii sa folosesti piesele potrivite la locul potrivit, astfel incat faci niste creatii fenomenale si te apreciez foarte mult pentru asta! :)

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 20:38

Imagine

(Scuze Tamas)Imaginile nu sunt ale lui Tamas,ci se numesc "Memes",intra pe 9Gag sau Knowyourmeme pentru mai mult ;)

Apropo superb MOC! :D :D :D :D :D :D :D

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 20:59

(Scuze Tamas)Imaginile nu sunt ale lui Tamas,ci se numesc "Memes",intra pe 9Gag sau Knowyourmeme pentru mai mult ;)

Apropo superb MOC! :D :D :D :D :D :D :D
Multumesc Toni, ma bucur ca iti place. :)

In privinta imaginilor stiam (se vede si linkul pe ele), eu ma refeream ca imi place si ma amuza
stilul asta de imagini pe care Tamas le posteaza.
Ultima oară modificat Lun, 26 Noiembrie '12, ora 21:02 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 2 ori în total.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 21:01

Razvy_cluj_ro scrie:Am vazut cand ai postat moc-ul pe flickr si pe mocpages, si, ca fiecare moc de-al tau, ma lasa cu gura cascata :0 :0 :0 !
Desi poate e cam ... ideea cu demoni, detaliile sunt superbe! Stii sa folosesti piesele potrivite la locul potrivit, astfel incat faci niste creatii fenomenale si te apreciez foarte mult pentru asta! :)
Multumesc Razvan,

Mocul asta a fost o adevarata provocare, poate nu pare, dar am muncit la el vreo 2 saptamani
in jur de 7 ore pe zi incercand diferite combinatii de design si culori. Pot spune sincer ca
este lucrarea mea preferata dintre toate cele pe care le-am facut pana acum.
Ultima oară modificat Mar, 27 Noiembrie '12, ora 06:53 de către Mihai Marius Mihu, modificat 1 dată în total.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 26 Noiembrie '12, ora 22:19

Mocul asta a fost o adevarata provocare, si poate desi nu pare, am muncit la el vreo 2 saptamani
in jur de 7 ore pe zi
incercand diferite combinatii de design si culori. Pot spune sincer ca
este lucrarea mea preferata dintre toate cele pe care le-am facut pana acum.
jos palaria. se vede ca e foarte finisat.
detaliul meu preferat este acea stema de pe coloana(?) din mijloc. daca m-as apuca sa spun ce imi place, ce apreciez si alte deastea n-as putea scrie mai mult de 5 randuri fiindca sunt complexat de complexitaea si frumusetea acestui moc. pur si simplu nu am cuvinte care sa explice sentimentele si gandurile pe care le am. nici macar MEMEul acela nu exprima totul, ci doar o parte ceea ce este in mine
cel mai mult imi place ca mocurile tale au, spre deosebire de majoritatea mocurilor, un mesaj, ele transmit niste ganduri si emotii de-ale tale => pot fi numite pe buna dreptate ARTA

sa stii ca daca as avea posibilitatea de a vorbii despre arta la scoala, despre creatiile tale as vorbi

btw, care este sursa inspirationala a acestui moc?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Mar, 27 Noiembrie '12, ora 02:33

lapsanszkitamas scrie:
lapsanszkitamas
Multumesc foarte mult Tamas.

Apreciez mesajele voastre si le pretuiesc pe toate. Ma bucur ca va place si asta ma motiveaza mai departe in ceea ce fac...
btw, care este sursa inspirationala a acestui moc?
MOC-ul este in totalitate un rezultat al imaginatiei mele. Este foarte important pentru mine sa am un stil al meu, sa fie usor de recunoscut si sa fie original ...muncesc si am un cod strict pentru asta.

De mic mi-a placut arta, in special cea antica. Imi aduc aminte de cand eram in clasa a 5-a, cand am invatat pentru prima data despre Egiptul antic, am fost complet fascinat.

Oricat mi-as fi dorit, nu am facut o scoala de arta sau vreo pregatire in domeniu, pentru ca pe vremea aceea nu imi permiteam, dar asta nu m-a facut sa renunt si m-am apucat singur de desenat murale, elemente de arhitectura, portrete, creaturi etc. In timp am progresat iar lucrarile mele au devenit din ce in ce mai bune. O alta influenta asupra mea, au avut-o jocurile si filmele, in mare parte fantezie moderna dar si mitologie.

Cu timpul mi-am format un stil al meu dupa care am regasit in genialele piese LEGO potentialul de a-mi transpune ideile si de a ma exprima pe plan creativ.

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Vin, 30 Noiembrie '12, ora 10:22

Este pur si simplu GENIAL !!! :D :D :D :D Imi plac foarte mult culorile pe care le-ai folosit. Felicitari!

Eugen Puicar
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Eugen Puicar » Vin, 30 Noiembrie '12, ora 20:19

Continui sa ma surprinzi. :D De aceea vreau sa stiu ceva. De unde ai atatea piese? :?

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Vin, 30 Noiembrie '12, ora 22:29

Eugen Puicar scrie:Continui sa ma surprinzi. :D De aceea vreau sa stiu ceva. De unde ai atatea piese? :?
De la diverse seturi pe care le-am cumparat din supermarketuri sau online... si sa nu uitam de "pick a brick-ul" de la Clever pe care il recomand tuturor celor ce fac MOCuri... :)
Ultima oară modificat Vin, 30 Noiembrie '12, ora 22:54 de către Mihai Marius Mihu, modificat de 6 ori în total.

Mihai Marius Mihu
guraliv
guraliv

Mesaj de Mihai Marius Mihu » Vin, 30 Noiembrie '12, ora 22:48

gallgeorge scrie:Este pur si simplu GENIAL !!! :D :D :D :D Imi plac foarte mult culorile pe care le-ai folosit. Felicitari!
Multumesc!

chirox_krika
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chirox_krika » Lun, 03 Decembrie '12, ora 15:00

:0 :0 :0 :0 :0
DA CUM DE ITI IES ASA FAINE!?!?!?
Sir, you are truly a master of Lego MOCs. :D :D
Imagine

Eugen Puicar
comunicativ
comunicativ

Mesaj de Eugen Puicar » Sâm, 08 Decembrie '12, ora 14:50

Bine zis!!!
P.S: Mihai, sper ca nu te superi daca ma axez si eu pe mitologia greaca. Nu de alta dar am cartea ,,Legendele olimpului" si in plus nu vreau sa crezi ca te copiez.