lapsanszkitamas scrie:lapsanszkitamas
Multumesc foarte mult Tamas.
Apreciez mesajele voastre si le pretuiesc pe toate. Ma bucur ca va place si asta ma motiveaza mai departe in ceea ce fac...
btw, care este sursa inspirationala a acestui moc?
MOC-ul este in totalitate un rezultat al imaginatiei mele. Este foarte important pentru mine sa am un stil al meu, sa fie usor de recunoscut si sa fie original ...muncesc si am un cod strict pentru asta.
De mic mi-a placut arta, in special cea antica. Imi aduc aminte de cand eram in clasa a 5-a, cand am invatat pentru prima data despre Egiptul antic, am fost complet fascinat.
Oricat mi-as fi dorit, nu am facut o scoala de arta sau vreo pregatire in domeniu, pentru ca pe vremea aceea nu imi permiteam, dar asta nu m-a facut sa renunt si m-am apucat singur de desenat murale, elemente de arhitectura, portrete, creaturi etc. In timp am progresat iar lucrarile mele au devenit din ce in ce mai bune. O alta influenta asupra mea, au avut-o jocurile si filmele, in mare parte fantezie moderna dar si mitologie.
Cu timpul mi-am format un stil al meu dupa care am regasit in genialele piese LEGO potentialul de a-mi transpune ideile si de a ma exprima pe plan creativ.