Horizon Express exclusive train
- infested
- vorbăreț

Re: Horizon Express exclusive train
@ Razvy_cluj_ro sunt poze de la prima aparitie in public a trenului la Skaerbeak LFW sambata seara la dineu:) ..da am pus mana pe el:P
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
cred ca inteleg de ce e high speed. la locomotiva, ambele boghiuri pot fi schimbate cu motoare
alt motiv nu exista, deoarece la cate piese si tehnici grele (multe piese mici=masa crescuta) are, un motor nu-l misca mai repede decat o face la un marfar de talia 7898 sau 7939
alt motiv nu exista, deoarece la cate piese si tehnici grele (multe piese mici=masa crescuta) are, un motor nu-l misca mai repede decat o face la un marfar de talia 7898 sau 7939
- cristian333
- gură spartă

- benny07
- gură spartă

Am facut niste calcule si daca ai avea o telecomanda ti-ar trebuii aprox. 1050 RON motorizat fara sine si beculete
si 1200 RON motorizat cu sine dar fara beculete
deci NUUUUUUUUUUUUU
roflol
Canalul meu : http://www.youtube.com/channel/UCipsL5B ... &flow=grid
Cum naiba sa fie atat? E 100EUR fara motorizare pe lego.com.
Al meu a ajuns la destinatar in Austria platind 911RON pe set, pe 2 motoare, 2 battery boxes, 2 IR receivers, 1 light set; adica 203 EUR (doua motorizari ca vreau si pt Maersk). Acum mai trebuie sa vad cum il iau de la el, asta e alta discutie.
Al meu a ajuns la destinatar in Austria platind 911RON pe set, pe 2 motoare, 2 battery boxes, 2 IR receivers, 1 light set; adica 203 EUR (doua motorizari ca vreau si pt Maersk). Acum mai trebuie sa vad cum il iau de la el, asta e alta discutie.
- benny07
- gură spartă

Da , dar ai uitat ca trenul e complet doar cu 2 seturi le potrivesti spate-n spate si atunci o sa fie complet setul
deci inca 100 euro 
-
gallgeorge
- gură spartă

Nu scrie nicaieri ca trebuie sa cumperi 2 seturi la fel
Daca nu ai o expozitie, nu vad rostul de a cumpara 2 seturi ca sa faci un tren complet.
- benny07
- gură spartă

Pai arata mult mai bine trenul cu 2 seturi
Imi voi lua si eu unul, acum imi voi lua un L3677
Off topic: M-am decis sa colectez trenuri roflol
Off topic: M-am decis sa colectez trenuri roflol
De acord ca e fain cu doua, dupa cum ar fi fain sa ai mai multe vagoane la alte trenuri (niste cisterne ar fi dragute, mai multe vagoane si containere la Maersk...). Insa inainte de pret, care nu-i de ici de colo, e problema spatiului. Am facut cu 6 macazuri doua ovaluri, fiecare cu linia lui secundara si cu o interconectare intre ele (sa pot trece un tren de pe un oval pe altul; frumos ar fi o interconectare dubla...) si ocupa cam mult spatiu. Iar mai mic nu cred ca aveam cum sa fac. Un Horizon dublu nu ar incapea intre macazuri.
- benny07
- gură spartă

Stiu. si eu ma gandeam cand imi voi lua sa mi-l iau in dublura dar atunci , am nevoie de macaz si sine care ar venii vreo 250 de lei ... eu cu spatiul ma descurc.Dar acum horizon e pe bricklink pe ebay la un pret mai mare decat cel propus fiindca abia a aparut dupa parerea mea cine vrea sa il cumpere sa astepte o luna macar

De asta poate ar trebui sa va indreptati catre modelism feroviar cu scarile mai convenabile H0, TT, N
unde intr-o suprafata de 2.5x1.25 m poti face multe 
- benny07
- gură spartă

Trenurile acelea sunt gata facute nu e LEGO aia e o alta poveste... roflol si eu am zis ma descurc foarte bine cu spatiul 
Modelism feroviar(ca si modelismul in general) inseamna mult mai mult decat a cumpara niste chestii gata facute
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
@sstanescu: in reviewul/previewul oficial se spune ca ideal e sa unesti doua seturi, astfel vei obtine ceva asemanator cu celebrul TGV SudEst