Vand piese
-
gallgeorge
- gură spartă

Vand piese
Salut. Deoarece nu mai am spatiu , m-am gandit sa vand multe piese pe care nu le folosesc. Vand figurine, piese clasice, technic ( dar as prefera daca mi-ati arata niste piese anumite pe care le vreti). De asemenea, vand si piese bionicle/hero factory la care le pot face poza deoarece nu sunt foarte multe.
Ma puteti gasi pe YM : acelasi id ca si nicknameul de aici.
P.S: Scuzati-ma ca am fost inactiv si nu am raspuns la unele chestii pe forum, dar am fost plecat din tara si nu am avut acces la internet.
Ma puteti gasi pe YM : acelasi id ca si nicknameul de aici.
P.S: Scuzati-ma ca am fost inactiv si nu am raspuns la unele chestii pe forum, dar am fost plecat din tara si nu am avut acces la internet.
Re: Vand piese
Salut niste poze ceva ,sunt interesat 
- thedutch21
- gură spartă

fa o lista cu piesele. pe mine ma intereseaza in special cele technic.
- the_expendable
- gură spartă

Piese / Placi verzi ai cumva ?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
ai si ceva train/train track? stiu ca tu aveai si ceva seturi din categoria Trains
n-ar strica poze cu ceea ce ai, nu cu fiecare piesa separat, dar asa cum e la ebay
n-ar strica poze cu ceea ce ai, nu cu fiecare piesa separat, dar asa cum e la ebay
-
gallgeorge
- gură spartă

am ceva sine 9v pe care le-as putea vinde, dar nu cu 3 lei ca pe bricklink ca mi se pare putin tare.maine dupa amiaza pun toate pozele, deoarece am cateva mii de piese.
Salut , mi-ai promis acum citeva sapt in urma o lista cu piese technic. O rezolvi? Inca astept . THX!
-
gallgeorge
- gură spartă

Am facut pozele.Pe ce site sa le uploadez?
- tonicodrea
- gură spartă

Le uploadezi pe flickr daca vrei punele pe messenger vorbind cu mine si le uploadez eu pe flicr-ukl meu 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

cei care is cu adevarat interesati de piese iti dau add la mess. nu-i musai sa te complici cu flickr si alte de-astea
Eu chiar sunt interesat sa cumpar dar nu am timp de pierdut pe mess cu poze , daca posteaza poze cu ce are la vanzare vad ce imi trebuie si cumpar nu pe mess sa ne cautam unul pe altul .Asa ca treaba cu mess e pentru cine pierde timpul si sta in casa pe net si nu mai are si alte activitatilapsanszkitamas scrie:cei care is cu adevarat interesati de piese iti dau add la mess. nu-i musai sa te complici cu flickr si alte de-astea
-
manuchao84
- guraliv

Salut, si eu sunt interesat, mi-ar fi mai usor daca ai pune linkuri sau poze direct, nu prea am timp de mess. Multumesc
- lapsanszkitamas
- gură spartă

nu am timp de pierdut pe mess cu poze
fara suparare, dar ce timp se pierde cu messul? daca pune pe un site gen flickr, el pierde timp. la mess se poate face photosharing, deci in 3-4 minute poti vedea piesele. daca le uploadeaza pe un site,el pierde 5-10 minute, si voi tot 2-3 minute v-ati "holba"la poze. unde e pierderea? chiar nu intelegnu prea am timp de mess