si acum sa facem hangarul...

Ma bucur ca iti place si ca te inspira. Multumesc.lapsanszkitamas scrie:e mai frumos decat imi imaginam. e pur si simplu super-mega-extrem de frumos. n-am ce sa mai spun dar partea din spate e asa de ... ma inspira foarte tare. sa nu te superi daca v-a aparea la o creatie de-a mea
aici e poza mea cand am vazut gliderul

Thankschirox_krika scrie:Magnific. De-a dreptul magnific![]()
![]()
![]()
![]()

Multumesc. Nu este micro, dar din poza ai dreptate, deocamdata cam asa arata.geo2087 scrie:Microbuild?Arata foarte bine. Cu adevarat alien. Combinatie de organic si tehnologic...

zicea ca e glider, nu cruiser, deci e nu poate fi micro. insa ma intreb cum ar arata un cruiser care transporta si lanseaza de asteaMicrobuild?

Salut, primul meu MOC... nu mai tin minte... cred ca eram la fel de mic ca si tine cand l-am facut.tonicodrea scrie:MOC-ul este forte reusit si pare real!Si imbinare culorilor da un efect vizual forte bun de alb cu albstru-translucent si gri.Dar am o intrebare :Care a fost primul tau MOC?

e un pic cam ... morbid. da e foart e fainPrimul pe care l-am fotografiat este asta: http://www.mocpages.com/moc.php/232662
e de acum 2 ani de cand am inceput sa colectionez iar LEGO...